Запрошуємо жінок разом з нами святкувати Ма́сницю!

👩‍🦱👩‍🦰👱‍♀️ А ви знали, що з давніх давен в Україні цей тиждень ще називали – бабин або бабським! Масниця, або як ще називали в народі Масляна, Колодій, Сиропуст, вважалася жіночим святом!

🥟🥮🍰 Тому у суботу 13 березня 2021 року об 15:00 запрошуємо дівчат та жінок пустотливо та весело попрощатися із зимою! Давайте разом зустрічати весну! Внесемо трохи пожвавлення у життя одна одної, об'єднавшись у колоритну компанію.

👇 Психологиня Інна Корміленко пропонує таку програму святкування:

❤️ З 15:00 до 15:30 - проведення соціального експерименту "Щастя - у млинцях". Будемо пригощати випадкових перехожих смаколиками Вашого власного виробництва. Кожний шматочок млинця або подарована добра справа насичує життя дарувальника щастям! Кожна посмішка робить життя яскравішим!

💛 З 15:30 до 16:00 - фотосесія. Просимо учасниць прийти у вбранні з елементами з українським колоритом! Віднайди бабусину хустинку, або вінок із квітів, достань намисто... Створимо собі настрій через аксесуари у вбранні!

💙 З 16:00 до 17:00 - чаювання. Кожній учасниці пропонуємо вдома приготувати млинці, вареники або якусь іншу «сиропустну» страву та пригостити нею інших. Влаштуємо дегустацію!

🌸🌼🌞 Люди із віку в вік сприймали весну як початок нового життя! Пропонуємо вам стати Сонцем, яке дає життя та сили одна одній.

❤️ Отже, якщо вирішили приєднатися до святкування Масниці в нашій жіночій компанії, то чекаємо вас:
• із гарним настроєм
• у вбранні з українським колоритом (хустинка, намисто, вишиванка, віночок або будь який аксесуар)
• з власноруч приготовленими млинцями/варениками/….

❤️ Від зустрічі ви отримаєте:
• Яскраво проведений час за чаюванням у колі подруг
• Красиві фото в українському вбранні
• Обговорення та емоції від соціального експерименту "Щастя - у млинцях".
• Обмін рецептами смаколиків
• Піднесений настрій та заряд енергії
• Відчуття приналежності до прекрасного
• Незабутні спогади

👉️ Зверніть увагу, що кількість учасниць заходу обмежена у зв’язку з карантином, тому попередня реєстрація обов’язкова і ми окремим повідомленням запросимо перших 8 жінок, які заповнять цю форму: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoFQbBGKkKUOa1s8Vasm932fl5izv1Zhbwu2PaT7c88JEr4A/viewform

👉️ Зверніть увагу, що ми дотримуємося протиепідеміологічних правил і в нашому просторі діють правила, яких мають дотримуватися усі відвідувачі. З правилами можна ознайомитися тут: https://creative-bilozerka.blogspot.com/p/blog-page_7.html

👉️ Деталі можна уточнити у Елли Петренко та Інни Корміленко по телефону 095 087 48 60 або за адресою: смт.Білозерка, вул.Свободи, 108.

#КРИЛА_запрошують #жіночий_клуб

Немає коментарів

На платформі Blogger.