Запрошуємо жінок на перший тренінг з фінансової грамотності

Кожного дня ми маємо справу з грошима і кожного дня ми опиняємося перед дилемою, як їх витрачати, звідки їх брати, чи треба зекономити, чи порадувати себе кохану. І часто при виборі ми керуємося нашими емоціями і рідше здоровим глуздом :) А в результаті і гроші, і позитивні емоції закінчуються.

Але ми хочемо вас заспокоїти - світло в кінці тунелю все ж таки є і грошима можна і потрібно управляти! І ще одна гарна новина - це не так вже й важко! Треба лише виробити пару-трійку корисних фінансових звичок і слідувати їм :)

Запрошуємо дівчат та жінок разом з нами поринути у цікавий світ особистих фінансів і скласти всі пазли, щоб досягти фінансової свободи! Допоможе вам розібратися в цьому Елла Петренко, тренерка, фінансова консультантка та бухгалтерка з багаторічним досвідом.

За одну зустріч фінансову грамотність не опанувати, тому тему виокремили в 4 самостійні, але взаємопов"язані блоки:
  • 1 блок "Де я, а де гроші?"
  • 2 блок "А я готова до багатства?"
  • 3 блок "Як управляти фінансами?"
  • 4 блок "Мій фінансовий план"
Під час першої зустрічі "Де я, а де гроші?", яка відбудетсья 27 березня в 14.00, учасниці зможуть:
  • проаналізувати свої відносини з грошима (хто в них головний?),
  • визначити на якому фінансовому рівні вони знаходяться та чого бракує, щоб його підвищити, які ресурси для цього потрібні,
  • спланують своє фінансове майбутнє.
Вхід вільний. Однак по завершенню зустрічі учасниці зможуть оцінити роботу тренера та важливість отриманої інформації будь-яким фінансовим внеском, який буде спрямовано на потреби #креативний_простір #КРИЛА.

Зверніть увагу, що кількість учасниць заходу обмежена у зв’язку з карантином, тому попередня реєстрація обов’язкова: https://cutt.ly/mxkkBiw. Зареєстровані учасниці отримають запрошення.

Ми дотримуємося протиепідеміологічних правил і в нашому просторі діють правила, яких мають дотримуватися усі відвідувачі. З правилами можна ознайомитися тут: https://creative-bilozerka.blogspot.com/p/blog-page_7.html

Деталі можна уточнити у Елли Петренко по телефону 095 087 48 60 або за адресою: смт.Білозерка, вул.Свободи, 108.

Дата проведення наступних зустрічей буде анонсована пізніше, буде окрема реєстрація.

#КРИЛА_запрошують #жіночий_клуб #фінансова_грамотність



Немає коментарів

На платформі Blogger.