Масницю відсвяткували соціальним експериментом

#КРИЛА_запрошують #жіночий_клуб

Не кожного дня на вулицях Білозерки зустрінеш гарних, колоритних дівчат і жіночок, які пригощають смаколиками.
Але 14 березня 2021р. було саме так!!! Бо свято Ма́сниці (Ма́сляниці, Пу́щення, Сиропу́ст, Масляної, Колодія, Сиропу́сного тижня, Си́рної неділі, Ба́бського свята, Зага́льниці) стало учасницям жіночого клубу шикарним приводом для того, щоб внести свіжий струмінь повітря у життя.
В креативному просторі КРИЛА жінки не тільки створили собі світлу та теплу атмосферу, вони ділилися своїми емоціями зі всіма бажаючими. Дарували не тільки млинці...
Дарували перехожим щось більше - посмішки та гарний настрій, позитив, енергію любові! А це - дорогого вартує!
Після цього говорили, ділилися враженнями від експерименту, своїми почуттями, сміялися... Відверті, щирі, сяючі...
Зігріваючись гарячим чаєм, дійшли згоди, що відчувати себе гармонійно, збалансовано, щасливо інколи так просто! Достатньо робити добрі справи. Дарувати свою увагу, тепло та турботу тому, хто потребує. Просто так. Безкорисно.
Не чекаючи нічого натомість.
Це - енергія доброти, яка у житті трансформується у енергію щастя та радості!!!
Зустріч завершилася фотосесією для себе коханих! Учасниці шукали нові образи та перевтілювалися... Як прекрасно та корисно буває інколи подивитись на себе зі сторони... Полюбуйтеся! Такі природні, з цікавими нюансами зовнішності, незвичайні, етнічні...
Веселий гомін ще довго розчинявся у просторі спорожнілої будівлі... Але кожна взяла з собою додому щось цінне для себе, для своєї душі... І, абсолютно точно, назавжди залишаться у серцях купа незабутніх вражень!
З любов"ю та добротою, організаторка святкування Корміленко Інна

























Немає коментарів

На платформі Blogger.