Стартує опитування молоді Білозерської громади


А ти знаєш, що в Білозерці працює креативний простір для молоді "КРИЛА"? Це місце, де молодь (за віком та станом душі :) ) зустрічається, спілкується, навчається та розважається! 

В просторі вже працює клуб настільних ігор (в нас їх більше десятка) та жіночий клуб, однак у нас грандіозні плани - і ми хочемо показувати кіно, обговорювати важливі питання і разом шукати на них відповіді, слухати поезію та музику, і ще багато іншого. 

АЛЕ це все наші мрії, а ми хочемо дізнатися, про що мрієш ТИ і що потрібно ТОБІ?! Що тебе цікавить? Чого не вистачає, щоб розвиватися, почуватися в безпеці та включеним в процеси, які відбуваються в громаді? Чим може наш креативний простір бути корисним ТОБІ?

Нам дуже треба знати відповіді на ці питання, щоб наша діяльність була ефективною! 

Тому ми й проводимо це невеличке опитування, яке займе не більше 10 хвилин твого часу. Пройти опитування можна тут: https://cutt.ly/XcWBVcC

Безмежно дякуємо тобі за щирість та приділений час! А перші 30 щасливчиків, які заповнять цю анкету, отримають від нас подарунки! 

***********************************

Креативний простір "КРИЛА" працює на базі громадської організації "Білозерський простір регіонального розвитку" і знаходиться за адресою: Білозерка, вул.Свободи, 108, тел. 095 087 48 60

Слідкуй за анонсами подій на нашому сайті!

Приєднуйся до нашої спільноти:

у Facebook  https://www.facebook.com/CreativeBilozerka 

в Instagram @creative_bilozerka https://www.instagram.com/creative_bilozerka/ 

у Viber "КРИЛА-креативний простір" https://cutt.ly/IkTHZnS


Немає коментарів

На платформі Blogger.