У КРИЛАх розпочався турнір настільних ігор

 


У клубі настільних ігор, що знаходиться у КРИЛАх, розпочався турнір гри «
Scrabble».

 У неділю 19 вересня гравці клубу настільних ігор розпочали турнір гри «Scrabble» ( анг. «ритися в пошуках чого-небудь»). Це захоплююча інтелектуальна гра, в якій від 2 до 4 гравців складають слова з наявних букв на полі розміром 15 х 15.

Мета гри — набрати якомога більше балів, утворюючи слова. Кожен гравець має по сім плиток з літерами, кожна з яких має свою цифру- число, яке вказує на кількість балів.  Літери дають різну кількість очок — популярні мало, рідкісні, такі, що з них важко утворювати слова, — багато. При неможливості утворення слова гравець пропускає хід і має право поміняти літери, що є в його розпорядженні. Перемагає той із гравців, хто набрав найбільшу кількість очок.


Під час першого етапу турніру четверо підлітків змагалися за перемогу, проявляючи  свою кмітливість, завзятість та цілеспрямованість.
I місце виборола Софія Соболь, яка набрала 205 балів. На другій сходинці впевнено стоїть Ксенія Євдокимова, отримавши 177 очок. Третє місце та 110 балів здобув Володимир Степаненко.

 Другий етап турніру відбудеться 22 вересня у КРИЛАх з 15.00 до 18.00. Запрошуємо пограти в ігри, підтримати гравців турніру або  ж просто створити власну команду для будь-якої настільної гри! Для цього треба попередньо зареєструватися у вайбері.

 Довідково. Клуб настільних ігор знаходиться в креативному просторі КРИЛА, що діє на базі громадської організації “Білозерський центр регіонального розвитку” за сприяння Управління освіти, культури, молоді та спорту Білозерської селищної ради.

 

Немає коментарів

На платформі Blogger.