У Білозерці стартував Teens’ Skills-up club для підлітків



16 листопада в Білозерці на базі креативного простору «КРИЛА» стартував Teens’ Skills-up club для підлітків від EducationUSA.

 Метою роботи клубу є розвиток лідерських якостей та м’яких навичок у підлітків, таких як: емоційний інтелект, стресостійкість та гнучкість, комплексне вирішення проблем та ідеація, критичне мислення та аналіз, креативність, оригінальність та ініціативність, лідерство та соціальний вплив, навичка навчання впродовж життя, вміння переконувати та вести переговори.

 «Teens’ Skills-up club – це не тільки розвиток лідерського потенціалу та м’яких навичок у підлітків, - говорить Катерина Оксенюк, лідерка клубу, - а ще й цікаве спілкування з однодумцями, нові знайомства, щомісячні онлайн вебінари з різних тем з експертами від EducationUSA. Клуб має постійну кількість учасників і я щиро сподіваюсь, що ми станемо однією дружньою та потужною командою».



 В рамках клубу проходитимуть щомісячні зустрічі (всього їх буде вісім), присвячені одній із тем, вказаних вище. 16 листопада вже відбулася перша зустріч на тему «Емоційний інтелект». Захід проходив у змішаному форматі – онлайн та оффлайн. Дуже багато говорили про емоції, відношення та ставлення людей до різних ситуацій, які сприймаються нами  по-різному.



Цінно те, що учасниці та учасники клубу ділилися своїм життєвим досвідом та власними переживаннями, приводили життєві приклади, проговорювали як кожен особисто справляється з різними емоціями. Адже вміння розуміти та сприймати власні та чужі емоції, керувати своєю поведінкою та контролювати свій емоційний стан і є ознакою наявності у людини розвиненого емоційного інтелекту.

 Так, під час першої зустрічі ми дійшли до висновку, що дуже важливо розвивати власний емоційний інтелект . Це можна робити протягом життя, так як він не має вікових меж. Люди з розвиненим емоційним інтелектом більш успішні в кар’єрному зростанні, вміють працювати в команді, стають лідерами та будують здорові позитивні відносини як в особистому житті, так і на роботі, в школі, серед друзів та знайомих.


Немає коментарів

На платформі Blogger.