Команда креативного простору "Крила" опановувала онлайн настільні ігри

Що ви робили цієї суботи? Команда креативного простору "Крила" грала в настільну гру. Не просто гру, а онлайн гру. Не просто онлайн гру, а фінансову і трансформуючу гру #CashFlow.
 
Гра пройшла під впевненим керівництвом Марини Талько, фінансової радниці із 10-річним досвідом у підприємництві та експертки з просування фінансової грамотності в Центрі розвитку та інтеграції Простір розвитку UA за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Компанія зібралась різного віку, характеру, з різних куточків України та світу. У кожного були свої запити на гру - хтось хотів знайти нові можливості, хтось покращити відносини з грошима чи людьми, а хтось просто спробувати новий освітній онлайн інструмент.
 
"Я вперше граю онлайн. До цього грала лише в живу - “Манчкін”, “Скрабл” і навіть “Світ громад”. Навіть не думала, що всі ці ігрові процеси можна так круто адаптувати до дистанційної роботи. Всю гру відчувала і підтримку ведучої, і власну залученість до процесу” - говорить учасниця Людмила.

Новачки довго розбирались з правилами та можливостями гри, але це було варто того. Цифрові аватари дуже точно “знайшли” своїх учасників і вже на найпершій стадії почали творитися дива, а кожен наступний крок давав додаткові причини для роздумів.

“Це перший мій досвід такої теплої зустрічі за тривалий час. Давно покинула свій дім та коло своїх друзів, зараз в очікуванні закінчення війни і повернення додому. До гри змогла долучитись несподівано, навіть не планувала - це певно Всесвіту потрібно було, щоб сьогодні я була тут. Дуже приємні відчуття, ведуча казала, що в грі ми проживемо кілька років - так і сталось, під кінець відчувала себе набагато впевненішою і захищенішою. А в кінці гри отримала метафоричну карту для налагодження своїх відносин з грошима. Отримала ще один поштовх до напрямку розвитку, про який давно думаю!” - ділиться учасниця Олександра.

Час пройшов на одному диханні! Переможених немає, бо кожен отримав фахову консультацію фінансового експерта, поспілкувався з яскравими особистостями та прислухався до власних бажань. 

«Я себе відчуваю у стані якоїсь турбулентної невагомості і найменший подих вітру мене кудись несе. Це і про невпевненість в собі і про невизначеність напрямку руху. Бо всі мої думки та мрії пов'язані з територією, з моїм домом, який зараз під обстрілами. Мабуть, мені не вистачило часу, щоб побачити нові можливості, більш того - відчути свій курс. То буду просити ще про одну гру!» - говорить Елла

Команда ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та Креативного простору “Крила” вже почала працювати над тим, щоб використати онлайн-формат настільних ігор для об'єднання дітей та молоді Білозерської громади, яка зараз вимушено знаходиться за межами громади і втратила можливість спілкування з односельцями. Якщо маєте ідеї та бажання долучитися до організації ігор та взяти в них участь, пишіть нам в коментарях або в приват!

Дякуємо за чудову гру!


Немає коментарів

На платформі Blogger.