🌹Цього тижня жінки та дівчата перезавантажувались разом з психологинею Лідією Дібровою

 


Лідія запросила учасниць з усієї України разом пошукати сили та енергію, проговорити свої реакції на стрес та перезавантажитися.

Говорили про накопичену втому та як знайти час на відпочинок у щільному графіку. Відпочинок, як і основну діяльність варто планувати. Виділяти кожного дня час для себе без новин чи соціальних мереж, змінювати діяльність та переключатись. Не забувати про вихідні дні та відпустки. Відпочинок важлива складова ефективної роботи та якісного життя.

💬“Сьогодні було багато цікавих вправ, які підсвітили мої думки та переживання. Кожного разу на зустрічах жіночого клубу знаходжу нові інсайти. Цього разу дуже сподобалась вправа з аркушем паперу, який треба було спочатку максимально скласти, потім намалювати на ньому малюнок, розірвати і створити щось нове! Я відстежувала свої реакції на кожному етапі. Були і дискомфорт, і прийняття, а потім я раділа новому малюнку, який створився лише через ті виклики, що підсунула нам тренерка та вправа” - розповідає одна з учасниць зустрічі.

💬“Сподобалась вправа зі створенням власного герба. Часто забуваю, який шлях я вже пройшла, скільки всього зробила та досягла. Це розуміння допомагає рухатись далі. Мій сьогоднішній девіз: "Не можеш йти - злітай!" - поділилась інша учасниця.

Дякуємо всім учасницям, що долучились до зустрічі! Саме ви створюєте ту неймовірну атмосферу, допомагаєте одна одній пережити складнощі та знайти відповіді! Команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” вже готує нові активності, тож слідкуйте за анонсами та оголошеннями!

Немає коментарів

На платформі Blogger.