Запрошуємо дітей на оздоровлення до реабілітаційних таборів

 


🌞До уваги батьків дітей та підлітків Білозерської громади!


Запрошуємо ваших дітей на оздоровлення до реабілітаційних таборів на «Мшанецьких колибах» у Львівській області, які для учнів навчальних закладів Білозерської громади віком 12-16 років проводить ГО «Магура» та @ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» за фінансової підтримки @Razom.


Це екотабір, пристосований для відпочинку у стилі «побут на природі», рекреації, вишколів, проведення молодіжних таборів. Знаходиться у безпечному (за 1 км від кордону з Польщею), тихому і мальовничому місці, довкола – гори, ліс, ріка. Головними будівлями комплексу є літні будинки-колиби, призначені для проживання по 8 осіб. 


На даній локації проводяться 10-денні реабілітаційні табори з психологічним супроводом для дітей та підлітків, які постраждали від воєнних дій. Ключовим аспектом даних таборів є психологічна та духовна реабілітація у сприятливій локації, повна зміна середовища перебування дітей, підлітків, молоді. Практикуючий психолог Ольга Сенчишин, маючи досвід праці з дітьми ВПО, а також іншими вразливими категоріями населення, розробила авторську програму психокорекційних занять. 


Ця програма, адаптована під конкретні групи дітей або підлітків, стала основою для проведення реабілітаційних таборів. На кожну групу дітей/підлітків (10-12 осіб) призначається психолог та виховник, які постійно («в режимі 24/7») знаходяться поряд та працюють з ними. У програмі передбачено тренінги, воркшопи, арттерапевтичні заняття, театральні виступи, казкотерапії, постійні походи в гори, культурні поїздки, катання на конях, бричці, активності для зміцнення навичок командної роботи, інтеграції у спільноту.


Для дітей Білозерської громади буде організовано 2 зміни по 48 осіб у кожній: 

🔹8-18 липня 

🔹6-16 серпня 2024


Організатори забезпечують проживання, харчування, змістовне та відновлюване дозвілля, а також  безкоштовний трансфер дітей за маршрутом: потяг м.Миколаїв - м.Львів (плацкарт), автобус м.Львів - с.Мшанець і у зворотному напрямку.


Перевага при відборі надаватиметься дітям, які проживають в Білозерській громаді, приймали участь у заходах ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”, мають статус дитини, що постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, і які пройшли медичний догляд та не мають протипоказань до участі у літньому таборі.


👉Для реєстрації необхідно заповнити форму до 28 червня: https://forms.gle/BrsjCYQ99PdeMU6o9 

#razomgrants #RazomRelief 


Немає коментарів

На платформі Blogger.