Жіночий клуб запрошує поговорити про освіту дітей з педагогинею Оксаною Маханько.

 




📖Час подбати про освіту!📖
👩‍🏫Вже цієї п’ятниці запрошуємо на зустріч з Оксаною Маханько, педагогинею з 25-річним досвідом, керівницею репетиторського центру Розум.ком та громадською діячкою. Вона розкриє нам секрети створення систем розвитку дитини, котрі принесуть користь у подальшому житті.
🥴Осіння депресія, військове загострення, епідеміологічна ситуація - це все негативно впливає на емоційний стан батьків та їх спроможність адекватно та гармонійно розвивати дітей. Можливо, ви вже поставили на паузу освітні цілі дітей, але зрозумійте, що так втрачаєте найцінніше - час ⌛️. Варто саме зараз закласти підґрунтя для майбутнього🔝
🧘‍♀️Якщо ви втомилися від онлайн навчання🌪 та не можете знайти баланс⚖, то приєднуйтесь до пошуку зручного вам варіанту співпраці з власними дітьми.
👩‍👦‍👦 Oksana Makhanko не тільки педагог, а і мама двох прекрасних діток не лише надасть теоретичні знання, а зможе поділитись з вами найдієвішими способами організації часу та навчання дітей з власного досвіду🧠, особливо у час війни.
☕️Реєструйтесь вже зараз та запасайтесь теплими напоями на вечір п'ятниці!
🆓Участь безкоштовна.
📅Зустрічаємось у п'ятницю 28 жовтня.
⏰Початок о 18.00 на платформі ZOOM.
⏳Тривалість - 2 години.
🟣Зустріч відбудеться в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation

Немає коментарів

На платформі Blogger.