Як членкині жіночого клубу #ЩасливаЯ приваблювали гроші.


 Вчора членкині жіночого клубу #ЩасливаЯ говорили про гроші, приваблювали їх, візуалізували себе нову та фінансово незалежну.

Далі рефлексія нашої найкращої тренерки та профорієнтаторки Корміленко Інни. Читайте, надихайтесь та приєднуйтесь до наших зустрічей.
"Напередодні зустрічі у жіночому колі на тему "В тебе є все, щоб заробляти", готуючись, я опублікувала пост, що відчула, дивлячись у кавовий візерунок.
Бачила у каві дерево, яке було наполовину з голими гілками, а наполовину - вкрите густим шаром листя.
Це ніби ВІД чого і ДО чого маємо прийти. Від порожнечі до насиченості.
Багато метафор та порівнянь, на зустрічі, було саме про дерево, про коріння, про життя з паростку, про розвиток.
В мене залишилося дивне почуття, наче утворилася маленька кулька ідеї. Наситилась планом. Потрапила у сприятливі безпечні умови нашого жіночого кола. І почала розкручуватися як загальна спіраль розвитку. Почала зростати.
Пройде зовсім трохи часу і будуть помітні плоди процвітання. Бо ж процес запущений, і буде тільки набирати сили.
Бо психіка, вона така - її не можна торкнутися або побачити, але вона є, вона працює і від того, як це відбувається, залежить якість нашого життя.
Цікавим досвідом для присутніх стала практика "Енергія грошей". Виявилося, що у кожної, вона своя особлива та неповторна, цікава, інколи лякаюча, але від того не менш приваблива й інтригуюча. Це знайомство з самим собою. З однією зі сторін себе. А ми - багатогранні та неосяжні.
Такі практики вчать бути з собою у контакті. А це значить - вийти на власні безмежні та потужні внутрішні сили!
Частина нас постійно хоче реалізації амбіцій, хоче творити, хоче впливу, визнання.
В той же час, інша частина - альтруїст. Вона прагне самотності, духовності, глибини, творчості.
Цілісність своїх частин, їх об'єднання, їх союз - вивільняє колосальну енергію добробуту та процвітання. Це тандем чоловічого та жіночого зачатків в нас. Це народження нового!
Зустріч була душевна, наче сім'я зібралася удома після тривалої розлуки...
За короткий час вдалося визначитися з тим, де ми зараз і які відносини з грошима маємо.
Визначилися чого прагнути. Побачили власні орієнтири. Проклали вектор свого шляху грошового росту. Мали змогу сформувати дії та кроки. Побачили та відчули блоки та перешкоди, обмеження та бар'єри, з якими варто працювати.
За життя кожен з нас отримує масив негативних переконань навколо грошей. Це ніби якорі, які тримають! Вони "зачепилися" у нашій підсвідомості, формуючи нашу поведінку.
Попрацювали над цим: хтось легко і швидко, а комусь довелося "попотіти" аби змінити внутрішнє направлення, перепрошити внутрішній компас - це непросто, але цікаво і ефективно, адже тримаємо курс - до грошей!
Кожна мала змогу отримати свою нову фінансову стратегію!
Наші горизонти у доходах вже видно! Крокуємо туди - до душевного спокою, добробуту та процвітання!”

Немає коментарів

На платформі Blogger.