П'ятниця - це ворота у вихідні!



І жіноча тусовка вирішила провести паті в онлайні, щоб ввійти у ці ворота з прекрасним настроєм. Це було по новому, незвично, цікаво.
Воєнний час всі радощі відсунув на другий, а інколи і на останній план. І про задоволення від життя люди часто забувають. А між тим, просто дихати, ходити власними ногами, прокидатися вранці - це і є радість життя.
Банальні і прості речі можуть стати джерелом задоволення.
Красиві жінки, які знаходяться за сотні кілометрів одна від одної, створили собі атмосферу свята: поставили букети у вазу💐, прикрасили зачіски квітами🌺, наповнили келихи смачними напоями 🍹
Базових речей, які дарують задоволення людині є три: сон, секс та їжа. То ж саме їжа і стала темою вечірки "Красива їжа, як шлях для задоволення".
Обрали таку назву, щоб нагадати собі, як просто і природньо щодня можна робити свято собі і родині та близьким. Що самі звичайні дари природи - фрукти, можуть бути джерелом естетичного задоволення, смаку, аромату, кольору, форми, текстури...
🌱 Незважаючи на різного роду складнощі та катаклізми рослини не перестають родити. А через соковиті плоди ми можемо отримувати силу природи, її міць, плодовитість та незламність.
🥘 Ділилися власними уподобаннями щодо страв та їжі. Складали плани розширювати власні горизонти і пробувати щось нове та привабливе у майбутньому. Розповідали про "коронні" страви, якими пригощають близьких.
🍓А потім - творили...
Виявилося, що за 5 хвилин, маючи тільки ніж та бажання можна перетворити звичайні фрукти на шедевральні тарілки.
Сам процес поглинає. Коли жінка чаклує над їжею - це сакральне дійство. І нехай увесь світ зачекає. Бо вона вкладає свою енергію, любов, творчість. Вона у цей момент - тут і зараз. Отримує задоволення від народження нової фантазії і польоту душі. Вона перевтілюється, бо проживає прекрасні емоції та відчуття.
Що вийшло - можна глянути на фото. Але час проведений разом, набуті навички нарізання фруктів та атмосферність заходу - то назавжди залишиться з нами!
Зустріч відбулась в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

Немає коментарів

На платформі Blogger.