Активна п'ятниця з жіночим клубом #ЩасливаЯ!

 


👩Цієї п'ятниці ми зустрічалися з експертом з питань косметології Яною Коваленко. Вона сама з Харкова, але війна змусила її, як і багатьох з нас, покинути свою домівку. Зараз Яна живе у Вінниці, а улюблена робота не дає впадати у відчай. Допомогти жінкам зберегти здоров’я шкіри та красу обличчя під натиском стресу та переїздів - ще те випробування.

Майстер-клас вийшов дуже інформативним та підштовхнув кожну з учасниць переглянути свій щоденний догляд, задуматися про додаткові етапи зволоження шкіри та обов’язково щодня використовувати сонцезахисний крем.🌞

Косметолог кілька разів зупинилась на тому, що ні в якому разі не можна робити зі своєю шкірою, а саме:
❎вмиватися милом для рук,
❎травмувати шкіру агресивними скрабами,
❎використовувати дитячий крем для зрілої шкіри.

🖊Учасниці цікавились доцільністю використанні корейської косметики та рецептами народної медицини, а також як знайти аналоги закордоном звичних косметичних засобів.

📣"Під час зустрічі Яна показала нам, як робити масаж, а це легко і приємно. Вже перевірено на собі - відчуття неперевершені! Після зустрічі залишився піднесений настрій. Я дякую клубу ЩасливаЯ за організацію таких корисних зустрічей і можливість жінкам та дівчатам згадати про себе" - коментує Ірина, учасниця зустрічі.

🙏Турбуйтесь про свою зовнішність, адже це може покращити ваш психоемоційний стан!

#жінки_для_жінок #безкоштовно #крила #Україна #можливість #молодіжнийпростір

Немає коментарів

На платформі Blogger.