Хух, пройшло вже два непростих місяці переформатування роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ.



Ми багато говорили з вами про психологічне та фізичне здоров’я, про внутрішні ресурси, про допомогу дітям у переживанні війни. Тричі на місяць зустрічались в колі довіри, а ще безкінечно обговорювали все телефоном та в месенджерах, підтримували та підштовхували до прийняття важливих рішень.
Насолоджувались величезним переліком Ваших пропозицій для наступних наших заходів. Маємо заявки і на додаткові зустрічі з медичними працівниками, і на тренінги з розвитку жіночності, і на майстер-класи з публічних виступів. Разом з вами реалізували запит на зустріч з літніми коктейлями і вона вийшла феєричною. А ще наша експертка Інна Корміленко провела чимало консультацій з профорієнтації на яких створила прекрасні резюме для дівчат.
Ми, як і ви, хочемо живих зустрічей в нашій рідній Білозерці, але плануємо максимально ефективно використати час поза домом.
Дякуємо вам, дівчата, за ту енергію, з якою ви увірвались в наш проєкт. Далі буде ще цікавіше! Тому долучайтесь самі та запрошуйте подруг до нашого кола!
А якщо ви хочете спробувати себе в ролі тренера чи модератора зустрічі, то ласкаво просимо! Ваш досвід та знання важливі та потрібні нашій спільноті!




Немає коментарів

На платформі Blogger.