Запрошуємо на тренінг "Любов до себе" від Діброви Лідії




Любов до себе...

З початку війни всі люди не тільки нашої країни активізувались на підтримку один одного. Україні допомагають мешканці різних країн світу.

В масштабах родини ми донатами підтримуємо ЗСУ, підтримуємо родичів, які потребують того, підтримуємо дітей, слідкуємо за новинами, радіємо перемогам. Чи залишається в прекрасних жінок підтримка себе?

Часто жінка встигає потурбуватись про всіх, а на себе то не вистачає часу, а коли і грошей. Чому жінкам соромно піклуватись про себе під час війни? Як це впливає на якість стосунків у родині?

Якщо ви хочете розібратись з питанням "що означає любити себе?" або готові поділитись власним досвідом любові до себе в компанії чарівних жінок вже цієї осінньої п'ятниці, то ми чекаємо саме на тебе.

Участь безкоштовна.

Заповнюйте форму реєстрації та приєднуйтесь на он-лайн зустріч жіночого клубу ЩасливаЯ - https://forms.gle/cSo8N2SDHwiSmJLE8

Зустріч відбудеться в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

Немає коментарів

На платформі Blogger.