Запрошуємо на вебінар «Як стати програмістом?»







Привіт, друзі!

Знаємо, що зараз багато хто задумується над здобуттям нової професії. Бажано високооплачуваної та з можливістю працювати дистанційно. А чи дивилися ви вже в бік ІТ-галузі? Ми вважаємо, що варто!

Саме тому запрошуємо вас на вебінар «Як стати програмістом?» Тут ви швидко і безкоштовно зрозумієте що ж роблять ті програмісти і які перспективи цієї професії.

Вас чекають досвідчені спікери - професіонали зі сфери ІТ, власниця освітньої мережі шкіл для дітей та кар'єрний радник. Вони допоможуть вам розібратися з чого варто починати новачкам на шляху до нової, з першого погляду складної, професії. Ви дізнаєтесь про можливості навчання в тому числі безкоштовного. А ще за допомогою тестування зрозумієте свої сильні сторони та прислухаєтесь до власних бажань.

Найактивніших учасників чекають подарунки, але про умови їх отримання дізнаєтесь вже на зустрічі.

Коли? 8 жовтня о 18.00
Для кого? Для молоді від 12 до 99 років
Де? Онлайн через платформу zoom.
Реєстрація? Тут - https://forms.gle/kCqaFGRdaHzRHHW98

Захід реалізується в рамках ініціативи 𝐌𝐞𝐞𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐝𝐞 впроваджується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з організаціями 𝐓𝐞𝐜𝐡𝐒𝐨𝐮𝐩 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞 та 𝐇𝐚𝐮𝐬 𝐝𝐞𝐬 𝐒𝐭𝐢𝐟𝐭𝐞𝐧𝐬 𝐠𝐆𝐦𝐛𝐇 за фінансової підтримки SAP та Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини.

Ресурсний центр ГУРТ: Портал суспільно активних громадян Meet and Code SAP4Good TechSoup Europe Stifter-helfen.ch

#meetandcode #sap4good #codeEU #GURT4Code #meetandcode2022 #SAP4Good #CodeWeek

Немає коментарів

На платформі Blogger.