В жіночому клубі #ЩасливаЯ відбулось повноцінне тренування з фітнесу, яке провела експертка в спортіндустрії Олександра Матвієнко (Тараненко).

 

На початку Олександра зазначила, що потрібно звертати увагу на потреби свого тіла, слідкувати за своїм самопочуттям під час тренування і обов’язково біля себе мати пляшечку чистої води.

А потім поступово набираючи темп почали тренування, в якому були і силові навантаження, і кардіо-вправи, і стречінг. Жінки змогли задіяти всі м'язи свого тіла. А Олександра встигала показувати вправи, поправляти правильність їх виконання, нагадувати про водний баланс та хвалити кожну учасницю.
 
Протягом зустрічі тренерка наголошувала на правильній поставі та м'яких колінах аби не травмуватись під час тренування і давала варіанти навантаження на різні вправи аби дівчата могли виконати їх всі не залежно від своєї спортивної підготовки.

“Сподіваюсь, що вам всім сподобалось! Рада, що ви витримали і не пожалкували, що прийшли! Завтра може бути легка або не легка крепатура, особливо якщо ви не займались дуже давно. Тому обов'язково і постійно підтримуйте свою фізичну форму і хоч по трошечки рухайтесь. Просто так крепатура не проходить, чим більше ви рухаєтесь, тим швидше пройде біль. Треба покращити кровообіг в м’язах з найбільшим дискомфортом” - підбила підсумки Олександра.

Звичайно, це було не легко. Адже, ритм життя і рівень активності з настанням війни змінився в кожної з нас - колосальний рівень стресу, відсутність звичного спортивного залу та атмосфери. Але дуже сподіваємось, що ми повернемося додому у наш рідний зал в Білозерці. І продовжимо тренування з нашим тренером, а поки на повну користуємось тими можливостями, які маємо зараз!

"Я дуже вдячна організаторам онлайн зустрічі за можливість відвідати тренування. Змогла відчути м'язи у своєму тілі, настрій покращився, збадьорилась, взагалі отримала масу задоволення і від тренування і від того, що побачила старих знайомих, з якими спілкувалась ще вдома до війни. Дякую вам, дівчата, за такі зустрічі!" - ділиться учасниця тренування Ірина.
 
"Дівчатка, дякую що прийняли в команду. Було приємно, цікаво й весело провести час!"- говорить новенька учасниця нашого клубу Марина.
 
Долучитись до зустрічей ніколи не пізно! Чекаємо на вас і запрошуємо на наступні події!
Хто не встиг на тренування? Влаштуйте власне тренування за відеозаписом на нашому каналі.



Зустріч відбулася в рамках проєкту «Новий формат роботи жіночого клубу #ЩасливаЯ», який впроваджує ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за фінансової підтримки Zagoriy Foundation.

Немає коментарів

На платформі Blogger.