Ура! Ми розпочинаємо реалізацію нового проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”



✋Привіт, друзі!

🎉З радістю ділимось чудовою новиною - наш проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила” пережив всі погодження, безліч уточнень та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується @IREX in Ukraine. Відповідно нас з вами чекає дуже багато онлайн пригод! Разом будемо освоювати нові формати, шукати сучасні підходи та креативні рішення.

🤔Тож, що плануємо на найближчі кілька місяців?

💃Активізуємо діяльність жіночого клубу #ЩасливаЯ. Плануємо провести ряд онлайн зустрічей в дружньому жіночому колі з цікавими людьми, психологами та активістками. Маєте знайому круту спікерку, яку ми просто зобов’язані запросити до спілкування? Хочете розповісти членкиням клубу про свій досвід, мотивацію та навички? Пишіть, ми відкриті до нових знайомств та зустрічей! @Лідія Діброва, @Ірина Ткаченко-Галецька та @Інна Корміленко створять незабутню атмосферу навіть в дистанційному форматі.

👨‍💻Наступна компонента - це експрес-курс з програмування “Python+”. Минулого року ми організували масштабний Meet and code і зрозуміли, що Білозерська громада багата на майбутніх програмістів, QA-фахівців, web-розробників та інших профільних IT-спеціалістів. Тоді ж познайомились з молодим, амбітним та крутезним @Ростиславом Маханько, Mobile Engineer у компанії Wix.com. Він вже розробив програму цього курсу та запрошує всіх підлітків, які цікавляться ІТ поринути у світ програмування “Python+”. Обіцяємо вагон нових знань, поштовх до майбутньої професії та менторську підтримку.

💼Окремо поговоримо про світ професій та профорієнтацію. Розглянемо різноплановість ІТ-професій. Навіть спробуємо "приміряти" на себе деякі варіанти, для обрання найкращого. Запросимо на зустріч з молоддю мотивуючих спікерів, щоб вони розповіли про підводні камені, можливі заробітки та особливості деяких сучасних професій. Розберемося чим Web-developer відрізняється від Software engineer, а вони в свою чергу від UI/UX дизайнера. А ще зрозуміємо чи обов’язкове знання математики, щоб увірватися у світ ІТ! 😉

🎲В наших “Крилах” в Білозерці ми традиційно грали в настільки ігри, але в них можна так само грати і дистанційно! Не вірите? Спробуємо! Цим ми з вами і займемося в наступній компоненті. Активні учасники отримають набори настільних ігор, щоб не зважаючи на місце перебування діти Білозерки могли налагодити спілкування між собою та з батьками через спільну гру. Впевнені, що наші майбутні гросмейстери та майстри настолок поділяться з нами своїми враженнями в коротких відеороликах про улюблені ігри.

🤗Ми сумуємо за нашим “Крилами”, за живим спілкуванням, обіймами та дружнім сміхом. Поки ми не можемо безпечно зустрітися в стінах нашого креативного простору, але все одно хочемо з вами хоча б бачитися та чутися! Тож слідкуйте за анонсами, обирайте компоненту під себе, поширюйте інформацію серед друзів та долучайтесь! Ні кілометри між нами, ні війна, ні кордони не зменшать наше бажання бути РАЗОМ!

З надією на яскраві враження
Команда проєкту

Немає коментарів

На платформі Blogger.