Серпневий план діяльності креативного простору Крила в Музиківській громаді

🎺Ту-ту-ру-ту-ту! Оголошуємо загальний збір молоді Музиківської громади!


🤸Наш гіперактивний серпень розпочинається вже сьогодні! Поки з анонсу лише частини активностей. За вікном вже останній місяць літа і треба взяти по максимуму від шкільних канікул та сонячної погоди. Маємо купу планів, заходів та цікавинок.


✳5 серпня об 11:00 - “Ораторське мистецтво”.

Мова йде не лише про виступ на публіці! Хоча це і основна наша мета. Знаємо, що зовсім не просто представити себе в новому колективі та не нервувати при мінімальній аудиторії. Буде багато практичних вправ та фішок, які допоможуть вам говорити чітко, дзвінко та по суті.


✳10 серпня об 11:00 - “Емоційний інтелект - розуміння себе та інших!"

Часто реагуєш на зовнішні ситуації гнівом, агресією чи образою? Тоді тобі до нас! Будемо вчитись виражати свої почуття та розуміти емоції оточуючих. А ще голосно сміятись, щоб не боятися своїх сильних емоцій.


✳17 серпня об 11:00 - “Розвиток пам’яті та мислення”

Для пам’яті не обов’язково зубрити вірші чи конспекти з літератури. Все можна зробити веселіше, динамічніше та в ігровій формі за допомогою карток з питаннями, логічними завданнями та тактильними картами. Граючись відволічемося від проблем сьогодення та зможемо потренувати свій мозок.


✳23 серпня об 11:00 - “Битва IQ розумів”

Впевнений, що найрозумніший? Давай перевіримо! Готуємо купи питань та логічних завдань! Переможці точно отримають призи, а крім цього розвинуть пам'ять, швидкість мислення та реакцію.


🤷‍♀️Ось такий план! Тож гукай сусіда, дзвони однокласнику, записуйтесь та приходьте! Сумно не буде! (🤫По секрету - це ще не все заплановане!)


☎Зареєструватися та всю інформацію можна отримати за телефоном 0951932822 у Тетяни, керівниці проєкту. Стукайте в друзі в соціальних мережах та практично в усіх месенджерах.
 
🟦Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту @Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується @Isar Ednannia у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.


Немає коментарів

На платформі Blogger.