Перше в новому “сезоні” онлайн тренування від жіночого клубу



Цього четверга відбулась перша зустріч жіночого клубу #ЩасливаЯ в рамках нового проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine. Це хвилюючий початок для кожної членкині нашої команди і щиро радіємо, що перша зустріч не зрадила наші сподівання. Все пройшло легко, весело та активно.

Спікеркою, а точніше тренеркою першої зустрічі стала юна Діана Селецька - студентка, хореографиня, фасилітаторка та просто активна дівчина з Білозерки. Вона захопливо розповіла про взаємозв’язок тіла та психологічного стану, аргументувала важливість занять спортом, а особливо розтягненням м'язів нашого тіла. Далі учасниць чекало повноцінне тренування.

Жінкам та дівчатам вдалося відчути м'язи спини, грудної клітки, ніг і відмітити їх роботу при виконанні вправ.

“Важливо не лише правильно виконувати вправи, а й відчувати своє тіло, знайти необхідний йому ритм, не поспішати і не підганяти себе. Відчуйте як тягнуться ваші м’язи і поступово приходить розслаблення. Якщо вам треба довше побути в цій позі побудьте довше!” - підказувала тренерка Діана під час занять.


Учасниці відмітили, що комплекс вправ досить простий, але ефективний і обіцяли використовувати його в повсякденному житті.

“Всі вправи зі мною робив мій пес. Важко сказати чи він допомагав, чи заважав, але з усіма завданнями ми впорались. Тіло легко піддавалось вправам і я була готова на заняття тривалістю до двох годин. Спробую додати до своїх буднів подібний комплекс вправ на розтяжку.” - розповідає учасниця зустрічі Олександра.
“Сьогодні я була втомлена. На роботі мала багато активностей та фізичну роботу з фасування гуманітарних наборів.Після зустрічі відчуваю, що тілу стало легше. Розслабленість наступила швидше ніж зазвичай. Але бажання полежати на килимку посеред двору залишилося. Сподіваюсь в мирний час наша дружна компанія буде збиратися на березі Білого озера кожні вихідні!” - написала учасниця заходу Інна.

Наступного тижня нас вже чекає наступна зустріч! Тож долучайтесь та отримуйте нові знання разом з нами!

🟪Зустрічі відбуваються в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.


Немає коментарів

На платформі Blogger.