“Битва IQ розумів” в Музиківських “Крилах”

 

 

 


Відразу скажемо, що під час Битви ніхто не постраждав, всі повернулися додому цілі, задоволені та з натренерованим мозком, а переможці ще й отримали цінні подарунки.

Зібрали для молоді купу цікавенних завдань, настільних ігор, головоломок та, звичайно, солодощів. Молодь познайомилась з грою «Кортекс для дітей: Битва розумів» - це нова знахідка нашого простору. В грі є вісім типів завдань:
🃏Пам'ять. Карта закривається, потрібно назвати зображені на ній предмети.
🃏Швидкість мислення. Проходження через лабіринт.
🃏Швидкість реакції. Пошуки зайвих зображень.
🃏Координація. Торкнутися одним пальцем якоїсь руки певної частини обличчя.
🃏Уважність. Пошуки повторюваних зображень.
🃏Усний рахунок. Порахувати кількість найчастіше повторюваних зображень.
🃏Логіка. Пошуки відповідних деталей.
🃏Тактильний. Гравець бере випадкову тактильну карту й намагається визначити на дотик, що на ній намальовано. Шкіра змії чи морські мушлі? Драже чи полуниця?

В описі все звучить дуже просто, але на практиці завдання вже не здаються на стільки елементарними. Особливо, коли учасники підганяють один одного, таймер відраховує відведений час, а бажані подарунки розпалюють азарт. В яскравому пакеті на переможців чекали патріотична футболка, пазл та яскраве видання “Гаррі Поттера”

Ми точно змусили працювати усі відділи мозку на повну потужність, натренували менш розвинені функції та навички, відірвалися від проблем, а все це в ігровій формі. Переможці отримали подарунки, а навіть переможених не було, бо кожен отримав вдосталь сміху, позитиву та знань!

Реєструйтесь на наступне заняття у Тетяни за телефоном 0951932822

🟦Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту "Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства", що реалізується #ІСАР #Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.