Не знаєш, як правильно розподілити сімейний бюджет? Запрошуємо на зустріч з фінансової грамотності

 





🤯Кошти на продукти та засоби гігієни, на освіту дітей, на сезонний одяг для себе та всіх членів родини, на донати на ЗСУ… Ще ж не забути про власні потреби. А як зробити хоч якісь заощадження та почати думати про майбутнє? 


💸Не знаєш, як правильно розподілити сімейний бюджет? Давай розбиратися разом. Цього тижня запросили до жіночого клубу #ЩасливаЯ нашу потужну Оксану Маханько, консультантку у сфері фінансового планування та страхування, педагогиню з 25-річним досвідом, керівницю репетиторського центру Розум.ком та громадську діячку. 


💰На зустрічі отримаємо базові знання та практичні навички з розпорядження власними грошима, аби відкладати і не економити на необхідному. Поговоримо про важливість фінансової “подушки”, способи планування особистого та сімейного бюджету.


🖍Реєстрація тут -  https://forms.gle/7FHvAp7hNDcMp7PX9

📅 Зустрічаємось у четвер 31 серпня

🕕 Початок о 18.00 на платформі ZOOM

⏳ Тривалість - 2 години

💰 Участь безкоштовна


🙋‍♀️До зустрічі!


🟪Зустріч відбудеться в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.


Немає коментарів

На платформі Blogger.