Молодь Музиківської громади в грі розвиває пам'ять!

 

  



 Ой, а що в нас вчора було… Ви собі навіть не уявляєте! В запеклій боротьбі не на життя, а за приз зійшлися “Чайники” та “Штукатурка”!

Ні, це не початок фантастичного блокбастера, а будні в Музиківській філії Креативний простір "Крила". Цього разу в безпечному місці молодь займалась розвитком пам'яті та мислення. Звичайно, що такі події в нас не відбуваються нудно, втомливо, монотонно чи нецікаво. Найскладніші теми можна розповісти динамічно, розбавити навчання практичними вправами, іграми та змаганнями. Саме так все і проводимо! Впевнені, що через такий підхід молодь найкраще вчиться!

А як ваша пам’ять? Не підводить у важливий момент? Ловіть кілька порад як покращити пам’ять:
Вчить на пам’ять вірші! Можна і прозу. Головне з розумінням тексту і з готовністю розповісти уривок друзям при нагоді.
Згадуйте події дня! Можна перед сном. З ким спілкувались, хто переміг у змаганні і яка відповідь стала переможною. Згадайте деталі - міміку друзів, інтер’єр, смак цукерок тощо. Можна деталізовано згадати останній переглянутий фільм чи футбольний матч.
Вивчайте іноземну мову! Цей процес активізує головний мозок, навчить структурувати інформацію та аналізувати її.
Грайте в інтелектуальні ігри - головоломки, ребуси, кросворди, настолки, але періодично змінюйте їх, щоб мозок не розслаблявся.
Малюйте! Візуалізована інформація краще запам'ятовується.
Фокусуйтесь на тому, що робите. Пам’ять тісно переплітається з увагою.
Розвивайте тактильну пам’ять. Наприклад пограйте з друзями в гру “Вгадай предмет з заплющеними очима”. Ми пробували - це не найпростіше завдання, але дуже корисне.
Не тягнись відразу за калькулятором! Старайся прості математичні дії виконувати в голові. Скільки важить 6 цукерок Корівка, якщо одна - 15 грамів? Скільки треба купити цукерок 20 підліткам, якщо за тренінг один з'їдає мінімум 6 штук?

Пам'ять - це #GOOGLE у вас у голові! Тож користуйтесь всіма вбудованими функціями та не лінуйтесь вчитися. Реєструйтесь на наступне “тренування” у Тетяни за телефоном 0951932822

Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується #ІСАР #Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.