Молодь Музиківки вчилась проявляти емоції під час чергового тренінгу в Крилах



🗨“Проявляй частіше емпатію!”
Це одне з тематичних побажань-передбачень зі спеціального і дуже смачного печива. Такий подарунок з сюрпризом від талановитої Бурдулі Рузана отримав кожний учасник тренінгу в Музиківській філії Креативний простір "Крила"
Цього разу говорили про #емоції, як їх розрізняти та не боятися проявляти. Через постійний стрес ми реагуємо на зовнішні ситуації незвично для себе, можемо злитися на побутові невдачі, або сміятися з сумних подій, або плакати над зламаним нігтем… Це все нормальні емоції та реакції в ненормальній життєвій ситуації, в якій ми живемо вже півтора року. Важливо, в цій горі реакцій дати раду своїм і чужим емоціям.
Разом з учасниками тренінгу шукали відповіді на наступні питання:
🔹Як ми оцінюємо та виражаємо емоції?
🔹Що про них знаємо?
🔹Як ними керуємо?
🔹Як на їх основі приймаємо рішення?
Для практичного закріплення грали в гру “Відгадай емоцію”. А які емоції ви розпізнали на наших фото?
Зібрали для вас кілька порад, щоб розвивати емоційний інтелект. Без цих навичок в сучасному світі нікуди! Дослідники вважають, що чим вищий у людини емоційний інтелект, тим більше вона задоволена власним життям!
🔹Звертайте увагу на емоції свої та оточуючих.
🔹Просіть про зворотній зв’язок у тих кому довіряєте. Хай друг вам розповість, які емоцій він у вас побачив під час розмови. Порівняйте свої відчуття та людини, з якою спілкуєтесь.
🔹Не можете розпізнати емоцію? Запитайте. Такий підхід зменшить кількість непорозумінь та неправильних здогадок.
🔹Спілкуйтесь! Адже найбільше емоцій з'являється при спілкуванні з іншими. Не уникайте розмов та зустрічей. Всі вони дають вам досвід та поштовх для розвитку емоційного інтелекту.
🔹Не бійтесь проявляти емоції!
🥰Дякуємо всім за чудові емоції! І до зустрічі!
☎Наступна зустріч відбудеться 15 серпня з домедичної допомоги. Участь за попередньою реєстрацією у керівниці проєкту @Трибушная Татьяна за телефоном 0951932822.
🟦Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.