Опановуємо онлайн інструменти та готуємось до нових звершень

На цьому тижні команда ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” зібралася разом на онлайн тренінг, щоб навчитися використовувати нові інструменти для роботи онлайн. Певні навички ми вже маємо, адже спочатку пандемія змусила нас сидіти вдома, а потім війна розкинула по світу. Не зважаючи на сотню кілометрів між нами, намагаємось підтримувати зв’язок, допомагати один одному та своїм громадам. Навіть до цього навчання члени команди підключились з Херсонщини, Вінниці, Хмельниччини та Польщі.

Нам неймовірно пощастило з тренером, який є не лише експертом в сучасних технологіях, а нашим добрим другом та земляком. Дякуємо Юрію Антощуку за нові знання!


Кожен учасник та учасниця винесли з двох днів інтенсивної праці щось своє. Тож ділимось своїми спостереженнями та відкриттями.


Лідія Діброва, психологиня та керівниця проєкту: “Навчання з користування онлайн інструментами дало мені практичні навички, яких не вистачало  для якісної діяльності жіночого клубу #ЩасливаЯ та організації психологічних консультацій. Приємно, що завдяки тренеру навчання відбувалось у виваженому, спокійному темпі, але вдалось познайомитись з цілою купою інструментів. Цікаво було пізнавати нові функції Miro та Padlet. Вдалось опанувати користування Mentimeter, який колись самостійно не подужала вивчити. Здивували платформи butter.us та Google Meet. Виявляється, що вони містять купу цікавих функцій, про які я навіть не задумувалась. І відкриттям тренінгу був штучний інтелект та те, що мені вдалось згенерувати власний малюнок. Я думала, що це щось надзвичайно складне, а виявилось все реально освоїти”.


Людмила Погрібна, комунікаційниця: “Мені дуже зайшла структурованість навчання. Добре, що навчальний план, всі посилання та назви інструментів збереглися у гугл-класі. Відповідно можна буде повернутися за потребою до озвучених порад. Ми не лише поговорили про різні платформи та як їх використовувати, а на практиці спробували змінити динаміку онлайн зустрічей. Ми ще досі з певним страхом ставимось до нового, але стрибок віри, здається, зробили”.


Катерина Оксенюк, менеджерка проєктів: “Дуже сподобалось навчання. Мова - доступна, все зрозуміло. Я для себе відкрила платформу butter.us. Вона мене просто вразила. Стільки можливостей для проведення онлайн заходів, тренінгів, воркшопів! Можна використовувати її і для молоді, і для жіночого клубу, і для зустрічей команди. Яскраві кольори додають привабливості. Зробила собі помітку щодо формування чіткої адженди - плану заходу. Це важливо навіть при невеликих зустрічах і щоб учасники її бачили. Ця функція дуже круто візуалізується в butter.us і для учасників, і для тренера. Я зрозуміла, що онлайн робота це не ризик, а новий етап нашої роботи, головне вміти користуватися відповідними інструментами.

Тренінг корисний, ефективний. Раджу всім хто займається онлайн навчанням. Діти та молодь точно зацінять!”


Тож слідкуйте за анонсами на нашій сторінці, щоб оцінити позитивні зміни в наших заходах! 


🟪Тренінг відбувся в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.


Немає коментарів

На платформі Blogger.