Учасниці жіночого клубу шукали щастя разом з Тетяною Коробоненко



“Сміливі завжди мають щастя”

Саме слова Івана Багряного найкраще підходять до заголовка розповіді про чергове засідання жіночого клубу #ЩасливаЯ. Цього четверга жінки та дівчата Білозерщини підключились до традиційної зустрічі з різних куточків України, щоб поговорити про щастя. Що це за тонка матерія, на пошуки якої ми витрачаємо стільки часу? Що робить саме нас щасливими?

Талановита спікерка Тетяна Коробоненко провела пошукову роботу серед словників та філософів, щоб знайти чітке визначення. Але про щастя краще говорять поети та літератори. Тож цього вечора учасниць чекали віршовані рядки, емоційні публікації та повчальні притчі.

Дівчата також ділились своїми причинами для щастя. До спільного списку записали - домашній затишок, обійми близьких, хобі, подорожі, читання, цікаву роботу, красу природи, зустрічі з друзями, духмяну каву, романтичні фільми та багато іншого.

“Щасливою людиною себе роблю я сама, коли займаюсь тим, що хоче душа у певний момент часу. І мої бажання можуть різнитися, але варто собі чесно відповідати про свої потреби і давати собі те, що бажаєш…” - розповіла одна з учасниць.

Бажаємо всім жінкам знайти свою формулу щастя! А щоб цей пошук був комфортнішим та цікавішим ділимось сформованим списком книжок, де зображено справжнє щастя:

🔹“Життя після смерті Маші звичайної”, Ольга Навроцька
🔹“Алхімік” та «Одинадцять хвилин», Пауло Коельйо
🔹“Сказати життю «Так!». Психолог у концтаборі”, Віктор Франкл
🔹“Місто дівчат”, Елізабет Ґілберт
🔹“До зустрічі з тобою”, Джоджо Мойєс
🔹“Маленькі жінки”, Луїза Мей Олкотт
🔹“Жінка, яка має план. Життя, сповнене пригод, краси й успіху”, Мей Маск
🔹“Зірка для тебе”, Дара Корній
🔹“Тигролови”, Багряний Іван

Друзі! Поділіться в коментарях, що зробило вас останнього разу щасливим, а ми будемо готуватися до наступної зустрічі!

🟪Зустріч відбудеться в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.







Немає коментарів

На платформі Blogger.