Перший тренінг для молоді у філії Креативного простору “Крила” в Музиківській громаді

 

Нарешті дочекалися! Відбувся перший молодіжний тренінг у філії Креативний простір "Крила" в Музиківській громаді. Дуже радіємо, коли перший захід задає високу планку, тоді точно знаємо, що проєкт вдасться якнайкраще.

Цієї суботи запросили до безпечного місця молодь від 10 до 18 років, але були раді всім незалежно від дати народження в документах. Тема тренінгу сама наштовхувала на додаткове спілкування - Ораторське мистецтво. Запросили активну, веселу і говірку Світлану Позняк поділитися власним досвідом публічних виступів та способами боротьби з переживанням перед виходом на сцену.
 
Світлана зазначила, що ораторське мистецтво необхідне не лише під час виступу на сцені, на камеру чи перед великою аудиторією. Використати запропоновані лайфхаки можна і під час працевлаштування, звернення до керівника, бесіди в новій компанії. Це все ситуації, коли людина нервує, а навички публічних виступів та коректного спілкування дозволять впевненіше себе відчути та вигідно подати свої хороші якості. Для закріплення інформації підлітки і співали, і повторювали складні слова, і розігрували нетипові сюжети, і робили вправи для розвитку м’язів обличчя…
 
“Головне в публічному виступі - це побороти страх, а він будується на недостатній професійній компетенції та залежності від чужої думки. Професійну компетентність можна напрацювати, набути необхідного досвіду, витратити більше часу на підготовку промови та репетиції. Не варто соромитись, що чогось не знаєш - всі ми люди і всі ми дуже різні. Робіть все від душі та з душею і ваш публічний виступ обов’язково буде успішний!” - розповіла Світлана.

Для учасників було ще безліч порад, практичних вправ, яскравих прикладів від Світлани! Та ми не будемо ділитися всією програмою, а краще запросимо на наступний тренінг з ораторського мистецтва, який обов’язково відбудеться у філії Креативного простору Крила в Музиківській громаді. Слідкуйте за анонсами!

“Радію, спостерігаючи як молодь поступово розкривається під час спілкування з тренером та між собою, відходять комплекси і переживання! Відчувається, що кожен забрав додому багато корисної інформації та веселої атмосфери. Саме для цього ми і задумували цей проєкт” - розповідає керівниця проєкту Трибушна Тетяна.

 

 

Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.