Вже 13 вересня відбудеться черговий тренінг з домедичної допомоги в Музиківській філії Креативного простору “Крила”

 

Цього разу розглядаємо наступні теми:
🔹Особливості першої медичної допомоги під час війни
🔹Травми та екстрена допомога при травмах
🔹Допомога при завалах, синдром тривалого стиснення
🔹Травма грудної клітини
🔹Тампонування рани
🔹Травма живота

🩺Також плануємо повторити пройдені до цього теми, тож за один тренінг можна отримати максимум користі. Пам’ятаймо, що вміння надавати першу долікарську допомогу напряму пов’язано зі збереження життя під час війни. Зрозуміло, що для повноцінного опановування навичок лише теоретичних знань недостатньо, тож вже на цьому занятті тестуємо обновку - манекен для серцево-легеневої реанімації.

👨‍⚕Тож запрошуємо молодь Музиківської громади долучитись до навчання з домедичної допомоги від харизматичного Станіслава Лукічова, фельдшера з медицини невідкладних станів.

☎Участь лише за попередньою реєстрацією у Тетяни за телефоном 0951932822. Стукайте в друзі в соціальних мережах та практично в усіх месенджерах.

🟦Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.