Відбувся ігровий тренінг для підлітків "Емоційні компетенції"

Ми постійно шукаємо варіанти як цікаво та змістовно працювати з дітьми та молоддю! Хочемо, щоб наші зустрічі були не лише інформаційними, а й ігровими. Тому шукаємо можливості навіть в складному онлайн форматі спілкуватися, грати в настільні ігри та весело проводити час. 

З цією метою до діяльності Креативного простору “Крила” долучили Тетяна Геращенко, магістерку психології, арттерапевтку та ведучу трансформаційних ігор. Вона має понад 10 років практичного досвіду. Проводить індивідуальні та сімейні якісні консультації для дорослих та дітей.


Обрали тему “Емоційні компетенції”, яка супер актуальна для підлітків. Бо дуже складно впоратись з власними емоціями під постійним вантажем стресу та новин. В рамках нашого проєкту відбулося три зустрічі. Цієї суботи відбулась остання ігрова зустріч з запланованої серії.


“Діти активно діляться своїми новинами та розказують як використовують нові вправи, з якими познайомились на попередніх зустрічах. Цього разу крім ігрової компоненти виконували арттерапевтичні вправи і демонстрували свої малюнки. Розповідали як вміють регулювати свої емоції і хто їм в цьому допомагають” - розповідає про зустріч Тетяна.


Учасниці останньої зустрічі отримають заохочення у вигляді настільної гри. Сподіваємось, що вона допоможе їм знайти нових друзів та влаштувати справжній турнір з однолітками. Домовились, що вони підготують короткі відеоролики про настолки для популяризації подібного дозвілля. Чекаємо з нетерпінням!


Спілкування в колі ровесників - це те чого не вистачає зараз і тим хто залишився в прифронтових громадах, і тим хто поїхав в далекі безпечні міста. Тримаймо зв’язок навіть в онлайн форматі!


🟦Зустріч відбулася в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.

Немає коментарів

На платформі Blogger.