Цікаві мандрівки в Музиківській філії Креативного простору “Крила”



Як проходять ваші вихідні? В Музиківській філії Креативний простір “Крила” весело та активно.

🛩Цієї суботи втретє грали в настільні ігри серії Cortex Challenge, цього разу - Cortex “Навколо світу”. Це не просто настільна гра - це тренінг та урок географії в одній коробці. Треба згадувати шкільні уроки та всі переглянуті тревел-шоу з Youtude. Завдання дуже різні, треба орієнтуватися в прапорах, звичаях, фактах, пам'ятках, рослинах, тваринному світі чи інших особливостях різних країн світу.

🎲Гравці виконують завдання, зазначені на картках і отримують за це фішки. Той, хто першим набере по одній фішці кожного кольору, перемагає в грі.

У грі 8 різних типів завдань, наприклад:
🔹Накрийте картку рукою і назвіть 3 країни, символи яких, зображені на ній. ➡ Тут тренуємо пам'ять!
🔹Всі зображення на картці відносяться до певної країни, крім одного. Назвіть його. ➡Тут тренуємо логіку.
🔹Що це? ➡Тут тренуємо тактильне сприйняття.

 

🗨“Гра не проста. Треба багато знати, наприклад, прапори країн чи їх зображення на карті. І не лише те, що Італія виглядає, як чобіт, що я добре пам’ятаю зі шкільних буднів. Але все одно гра мені сподобалась. Не дуже напрягаючись всі ми вчимо різні країни. Точно підійде для різного віку! Тактильні карти - це окремий виклик для мене, дуже складно вгадати!” - ділиться враженнями Тетяна.

🏃‍♀А в перервах між раундами настолки грали в рухливі ігри. Учасники об'єдналися в команди “Ананасіки - 🍍” та “Бананчіки - 🍌”. Кожна команда палко боролася за перемогу - шукали прищіпки, складали відповіді на питання та надували повітряні кульки! Такі розважальні змагання допомагають сформувати легку атмосферу та розвивати реакції.

 

💗Активні командні ігри - це наша окрема любов! Тут маємо і елементи криголамів, і тимбілдингу, і рефлексії. Через гру та розваги отримуємо досвід такий необхідний у дорослому житті!

📞Вже плануємо наступну зустріч в безпечному місці. Реєструйтесь у Тетяни за телефоном 0951932822.

🟦Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” за підтримки @Isar Ednannia у межах проєкту @Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується #ІСАР #Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.