🤔Що читати майбутнім програмістам?


Триває наш експрес-курс з програмування "Python+". Попереду ще два заняття, але вже бачимо перші результати. Кожної суботи вмотивовані хлопці та дівчата з Білозерщини збираються разом, щоб дізнаватись нове, вчитись програмувати, виконують тести та домашні завдання, шукають нові підходи та спілкуються. “Я не думав, що буде так складно!” - сказав на початку один з учасників. Але спокійний та врівноважений Ростислав Маханько завжди підтримає, дасть влучну пораду та направить до самостійного розв'язання поставлених задач.

Але повернемося до головного питання - що ж читати майбутнім програмістам? Наша команда підібрала крутий список, яким охоче ділимось. Підбірку такої літератури отримують учасники нашого курсу, що точно їх має мотивувати до наступних звершень. 

 🟣”PYTHON для дітей”, Джейсон Бріггс

🟣”Долина богів. Історії з Кремнієвої долини”, Александра Вулф

🟣”7 звичок високоефективних підлітків” Шон Кові

🟣”Впевненість в собі. Інструкція з використання”, Марі-Жозе Одерсе, Ізабель Мароже

🟣”Мистецтво залишатись непоміченим”, Кевін Митник

🟣”Натисніть «Оновити». Подорож у пошуку душі Microsoft та кращого майбутнього для кожного”, Сатья Наделла

🟣”КЕШ. Як заробляти, заощаджувати, витрачати, накопичувати, жертвувати”, Рашмі Сірдешпанде

🟣”Це OK, якщо не все OK. Довідник для доброго самопочуття”, Тіна Рей

🟣”JavaScript для дітей. Веселий вступ до програмування”, Нік Морган

Учасники вже отримали свої перші посилки! Віримо, що ці книги розвиватимуть логічне й інженерне мислення, навички проєктування і кодування, наполегливість при пошуку помилок та їх усуненні. 

А ще маємо гарну новину - проєкт “Meet and Code” вже всьоме поспіль завітає на Білозерщину завдяки ГО “Білозерський центр регіонального розвитку”. Тож очікуйте насичений жовтень! 

🟪Курс проводиться в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.

Немає коментарів

На платформі Blogger.