Квест-гра "Розумні діти" віртуально зібрала підлітків Велетенського




 🗨“А можна такі квести кожного дня?”

🧒👧Такий відгук ми отримали від учасника квест-гри “Розумні діти”. Сприйняли його як найвищу похвалу, адже знаємо як складно задовольнити високі вимоги нашої молоді та затримати їх увагу. Без зайвої скромності скажемо, що нам це вдалося!

✌️Цього тижня ми провели дві онлайн гри. Кожен етап підводив до наступного, кожне завдання ставало ключем до наступної головоломки. Квест постійно повертався до дитячих знань з математики, біології, української мови. Активна спікерка Степаненко Юлія долучала до виконання завдань і Погрібну Людмилу, яка цього разу представляла команду Креативний простір "Крила", що уже сподобалось іншим маленьким учасникам.

🗨“Дякуємо за можливість долучитися до проєкту. Наші учні зараз розкидані по світу, але ми дуже сподіваємось, що повернемося до нашої рідної Велетенської школи і кожного дня будемо радіти зустрічі, спілкуватися та навчатися. Я дуже сподіваюсь, що всі отримали задоволення та перепочинок у складному освітньому процесі. Діти активні та кмітливі! З ними нам буде просто будувати нову сучасну Україну!” - ділиться враженнями Юлія.

🏆Переможців не визначали, адже всі учасники активно брали участь у грі! Крім чудового настрою кожен учасник отримає невеликий подарунок для змістовного дозвілля - настільну гру! Спільна гра з однолітками та батьками допоможе дітям краще соціалізуватися та набути важливий досвід на ігровому полі. Чекаємо відеоогляди отриманих ігор!

🙏Окремо дякуємо Велетенському ліцею за допомогу та співпрацю!

🎲”Клуб настільних ігор”, який діяв в @Креативний простір “Крила” в Білозерці змінюється та поповнюється новими учасниками. Випробовуємо нові формати та напрямки, але не втрачаємо надії зібратися довоєнною “тусовкою” та зіграти в рідних стінах в добре знайомі “Скрабл” чи “Монополію”.

🟪Зустріч відбудеться в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми #USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.

Немає коментарів

На платформі Blogger.