Сьогодні “Крила” святкують День села Музиківки!

 

 

 


Святкування було не лише у вигляді духмяного чаю, смаколиків чи розмов. Ми традиційно розвивались та вчились нового! А ще грали в ігри Cortex! Це улюблені ігри для психологів, фахівців з дитячого розвитку, тренерів та відвідувачів Музиківської філії Креативного простору “Крила”. Маємо у своїй колекції вже три гри:
🟣Фіолетову - Кортекс для дітей “Битва розумів”
🟢Зелену - Кортекс для дітей 2. “Битва розумів”
🟡Жовту - Кортекс “Навколо світу”.
В кожній коробці заховано купа завдань та цікавинок, які весело і захопливо потренують когнітивні функції дитини. Які можуть бути типи завдань?
🔹Лабіринт! Тренуємо швидкість мислення
🔹Доторкніться! Тренуємо координацію доторкаючись зазначеними пальцями малюнків
🔹Що це? Тренуємо тактильне сприйняття
🔹Знайди пару! Тренуємо уважність
🔹Що лишнє? Тренуємо швидкість реакцій
🔹Що намальовано на картці? Тренуємо пам’ять
🔹Підбери частинку? Тренуємо логіку
🧠Тактильні карти, то окремий виклик для нас, бо сьогодні ці завдання ніхто не подолав. Тож будемо тренуватися далі і покращувати швидкість мислення, швидкість реакції, усний рахунок і координацію. Для перемоги необхідно зібрати 4 частинки мозку за правильні відповіді і наша переможниця це зробила та отримала патріотичну футболку.
🎲Друзі, щоб пограти в ці крутезні ігри звертайтесь до Трибушна Тетяна та долучайтесь до наших заходів або позичте гру для свого домашнього вечора.
🎉Ще раз вітаємо Музиківську громаду зі святом! Дякуємо за співпрацю та підтримку Музиківська військова адміністрація та Крута Людмила!
🟦Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки #ІСАР #Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства , що реалізується Isar Ednannia у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.