Вчора в жіночому клубі #ЩасливаЯ зустрічалися майстрині хендмейду!


Дружня компанія зайнялась виготовленням їстівних букетів. Кожна учасниця підключилась до онлайну з різних куточків України, а до цього зібрала всі необхідні матеріали у місцевих магазинах та власному саду. Досвід створення подібної краси виявився не найголовнішим чинником, який вплинув на результат. Адже цього вечора зустрілися дівчата з безліччю готових робіт і ті, хто ніколи не тримав у руках клей пістолет. 

Спікерка Любов Малишенко легко ділилася секретиками фудфлористки та декору, розповідала історії зі своєї професійної діяльності та покроково керувала процесом створення букета.

🗨“Ще раз переконалася, що немає ситуацій, де б не було б виходу. Не купила цукерок - нарвала з дерев все, що є і вийшов чудовий букет. Головне - настрій і бажання творити. А у колі жінок - настрій завжди створюється чарівним чином. Дякую величезне за можливість кожного разу відкривати для себе щось нове” - розповідає учасниця Інна.

До зустрічі долучилось підростаюче покоління нашого клубу - доньки учасниць, які також завзято шукали баланс між кольорами, розміром чайних пакетиків, спілкуванням з мамами та смакуванням цукерок.

🗨“Ми об’єднали зустріч у жіночому клубі з сімейними посиденьками. Я, сестра, дочка - всі зібралися з натхненням творити подарунки. І навіть без глобальної підготовки в нас все вийшло. Хоча один букет не пережив транспортування до бабусі. Добре, що ми встигли зробити їх три. Навіть чотири, бо трирічна племінниця теж почала складати цукерки у свою пластмасову скляночку. Дякуємо за можливість поспілкуватися між собою та з дівчатами! А ще я під враженням від робіт, які вийшли в учасниць. Букет Рузанни мій фаворит!” - ділиться враженнями учасниця Людмила.

Проведення подібних зустрічей у форматі онлайн - це окремий виклик. Але зі своїми страхами варто боротися, лише так відбувається зростання. 

До зустрічі наступного четверга!

🟪Зустріч відбулась в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.

Немає коментарів

На платформі Blogger.