Вчимося приймати складні рішення разом з психологинею Анною Лихенко

 


🤓Легко давати іншим добрі раціональні поради. Життєва мудрість проявляється в "я б на твоєму місці вчинив так". Але варто потрапити в аналогічну ситуацію, як прийняти правильне рішення стає дуже важко. Хоча, здавалося б, достатньо дотримуватися власних рекомендацій.

🤔Чому ж так відбувається? Особливо коли питання стосується особистого життя, бізнесу чи роботи? Чим потрібно керуватися, щоб наші рішення не призводили до негативних наслідків? 


🤗Давайте розбиратися разом! 


👩Цього тижня запросили до жіночого клубу #ЩасливаЯ Анну Лихенко, психологиню та консультантку у сфері зайнятості. Разом з нею будемо вчитися приймати правильні рішення. На зустрічі отримаємо знання та практичні поради як навчитися приймати рішення та дізнаємось про «парадокс Соломона». Поговоримо, чому так важко дати пораду самому собі та яку роль тут відіграють наші емоції.


🖍Реєстрація тут - https://forms.gle/kifXqs1ibqu9ZbRX7

📅 Зустрічаємось у четвер 7 вересня.

🕕 Початок о 18.00 на платформі ZOOM

⏳ Тривалість - 2 години

💰 Участь безкоштовна


🙋‍♀️До зустрічі!


🟪Зустріч відбудеться в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.


Немає коментарів

На платформі Blogger.