14 жовтня відбудеться майстер-клас з шахів! Приєднуйся!


Привіт, друзі! Запрошуємо вас на перший захід в рамках ініціатива Meet and Code від ГО "Білозерський центр регіонального розвитку". Вас чекає безкоштовний онлайн майстер-клас з шахів для майбутніх програмістів і не тільки!

Коли? 14 жовтня о 10:00
Як зареєструватися? За посиланням - https://forms.gle/H15JxN9ir9bWXzAZA

Що плануємо? Мотиваційні виступи, повноцінний урок та шаховий турнір з подарунками для призерів.
Переможці турніру отримають подарунки у двох категоріях:
Найкращі з Білозерської громади (3 переможці)
Найкращі у загальному заліку (3 переможці)

Гра в шахи – основа висококваліфікованих професій, такі як програмування, математика, аналітика, юриспруденція, облік, менеджмент тощо. Шахи сприяють розвитку логічного мислення, вмінню будувати стратегії і знаходити фантастичні тактичні прийоми, формують волю до перемоги, вчать програвати та не втрачати мотивацію, покращують пам’ять та креативність.

На майстер-класі ви познайомитеся з Юрієм Шкуро, міжнародним гросмейстером, тренером призерів та чемпіонів Національних першостей Європи та Світу, директором та старшим тренером школи "Шахи. Вчимо перемагати!", президентом Херсонської обласної шахової федерації, автором понад 400 інноваційних книг та відеокурсів з шахів та використання шахових ідей у юриспруденції. Рекордна серія Юрія у сеансах одночасної гри (проти першоразрядників, КМС і навіть Майстрів спорту) - 217 перемог поспіль Він розповість те, про що не можна дізнатися з загальнодоступних книжок та дасть практичні поради для прогресу у шахах.

Запрошений гість - Олександр Співаковський, ректор Херсонського державного університету, кандидат фізико-математичних наук, доктор педагогічних наук, професор кафедри комп’ютерних наук та програмної інженерії, почесний професор академії імені Яна Длугоша, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України, заслужений працівник освіти України, член спеціалізованої вченої ради Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, кандидат у Майстри спорту з шахів, один з найсильніших гравців Херсонщині (свого часу), екс-президент Херсонської обласної шахової федерації. Олександр Володимирович поділиться досвідом, як йому та його учням шахи допомагали досягти успіхів в різних сферах професійної діяльності.

Реєструйтесь та перемагайте!

Ініціатива Meet and Code фінансується Amazon та SAP і реалізується Haus des Stiftens gGmbH та TechSoup Europe спільно з партнером в Україні Ресурсним центром ГУРТ.
Ресурсний центр ГУРТ: Портал змінотворцівMeet and Code#MeetAndCode#codeEU#DigitalSkills4All#amazonfutureengineer#SAP4Good#GURT4Code




Немає коментарів

На платформі Blogger.