В "Крилах" тренували цілеспрямованість!


 

 


🎯Як досягнути успішного успіху, про який торочать блогери і мотиватори в Інстаграмі? Ще й так щоб зберегти себе та життєвий баланс. А що таке той успіх - айфон, подорожувати світом, закінчити школу, працювати на улюбленій роботі, знайти багатого чоловіка, заробляти багато грошей чи створити сім’ю… Про все це говорили на зустрічі “Цілеспрямованість. Ставимо цілі” в Музиківській філії Креативного простору “Крила”. А ще зробили мільйон різноманітних вправ!

🌞Спочатку наш невеликий колектив емоційно налаштовувався - виконали вправу “Не хочу хвалитися, але я…” А далі вже кожен продовжив фразу вихваляючись на всі боки без рамок та косих поглядів збоку. Така вправа допоможе сформувати позитивне ставлення до себе, знайти власні сильні сторони. А ви сьогодні хвалили себе?

🔷Далі наша група провела мозковий штурм “Що таке успіх?” та сформувала умови для його досягнення:
🔹мотивація та бажання досягти результату,
🔹віра у власні сили,
🔹чіткість цілей,
🔹наполегливість,
🔹достатня кількість знань,
🔹інтерес до справи,
🔹об'єктивне оцінювання результату та робота над помилками.

🧩Далі об’єдналися у дві команди, щоб розібратися у взаємозв'язку можливостей і здібностей. Перша група уявляла образ успішної людини, а друга - невдаху, фантазували про їх характер, звички, відносини, поведінку тощо. Що треба зробити успішному, аби стати тим ким він є? Що могло зламати невдаху і призвело до того ким він став? Чи всі фактори залежать лише від людини?

🏐Після розумової роботи зробили фізичну перерву - намагалися м’ячем влучити в “десятку”. Сміялись, кидали, влучали та промахувалися. Але потім виявилось, що це теж була хитра тематична вправа. Адже на початку не було оголошено якісь правила чи обмеження, але учасники самі собі їх встановили - домовились кидати з місця, не підходити ближче… Через таку дуже просту аналогію учасники зрозуміли, що часто ми ставимо самі собі рамки, які заважають нам досягти мрії, після перших невдач швидко залишаємо спроби, потім шукаємо винних …

✈Обов'язковим етапом цілепокладання є візуалізація, ми теж без неї не обійшлися. Учасниці та учасник написали на аркуші все чого хочуть досягти, а з іншої з іншого - кроки, які саме треба зробити для досягнення своєї мети. Потім зробили літачок та послали свої бажання у ВСЕСВІТ!

🗣️“Сьогодні нас було менше ніж завжди. Мені навіть більше сподобалося. Більше було часу виконувати вправи ніж веселитися. Відвідую тренінги майже кожного разу. Що подобається так це те, що постійно нові вправи та завдання, хоч теми іноді повторюються. А взагалі мені подобається тут збиратися з друзями”, - Кирило, учасник воршопу.

💁‍♀️Звичайно це не всі емоції, вправи та інсайти, які група отримала цього дня. Хочете знати більше? Долучайтесь до нас! Участь лише за попередньою реєстрацією у @Трибушная Татьяна за телефоном 0951932822.

🔵Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки #ІСАР #Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується Isar Ednannia у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.