Молодь тестує трансформуючу гру "Навігатор успіху”



🎲Креативний простір "Крила" старанно урізноманітнює дозвілля підлітків і щоразу знаходить цікаві форми взаємодії. Так цього тижня ми спробували пограти онлайн у Т-гру “Навігатор успіху”

🃏Це трансформаційна гра, в якій кожна і кожен шукали відповіді на свої питання. Хтось хотів впевнитись в обраному напрямку, інші шукали додаткові можливості або баланс між навчанням і відпочинком. Частина учасників прийшли підготовлені, з конкретним запитом, цілеспрямовано шукали підказки чи в правильному напрямку рухаються, реагували на поради, які підкидала їм гра. Біли і ті, хто просто хотів спробувати зовсім інший варіант активності - не кожного дня можна пограти в подібну гру не виходячи з дому та ще й безкоштовно.

🎲У кожного гравця було 22 кроки. Кидали кубик та обирали питання, пораду чи метафоричну картку підказку. Поступово рухались до фінішу, а там вже відключалися та поверталися до буденного життя, але з величезним багажем висновків та підказок.

🗨“Треба давати собі перепочити. Більше прислухатися та розуміти себе. Пробувати насолоджуватись життям, а не тільки гнатися за уявним "тим", чого ще не досяг!” - ділиться інсайтами одна з юних учасниць.

📈В будь-якому випадку кожен знайшов своє. Трансформаційні ігри не будуть за вас йти до цілі, але вони допоможуть побачити ваші упередження та змінити стратегії, які не працюють. Гра звертає увагу на важливі аспекти, що допомагають у реалізації поставлених цілей, знайти опори та ресурси для досягнення цілей.

🤔Зберемося зіграти ще?

🟪Зустріч відбулась в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.



Немає коментарів

На платформі Blogger.