Відеоогляд гри "Тако Кіт Коза Сир Піца" від Аліси Погрібної



✋Привіт, друзі! Сьогодні знайомимо вас ще з однією прикольною настолкою. “Тако, Кіт, Коза, Сир, Піца” - сучасна, весела та динамічна гра. Інколи навіть травматична, тому не полінуйтесь додати власних безпекових правил. 

🎲Головне завдання гри – це позбутися від усіх карт і не назбирати зайвих. Щоб виграти треба мати швидку реакцію та вміти концентрувати увагу. Грати дуже просто. Перемішайте всі карти і розділіть між учасниками. Гравців може бути до 8, але якщо учасників мало, то не варто роздавати більше 12 карт.

🃏В карти гравці не підглядають. По черзі кладемо карти на центр столу та повторюємо слова з назви гри. Поки картинка на карті не співпаде з озвученим словом. У цей момент потрібно якомога швидше накрити стопку на столі своєю рукою, ну або руку учасника, який виявився швидшим. Останній забирає собі всі карти зі столу.

В колоді є три особливі карти. Якщо вони випадають, то перед тим як накрити карту потрібно зробити особливий рух:

🔹Горила - хлопніть себе в груди.

🔹Бабак - стукніть по столу.

🔹Нарвал - хлопніть в долоні над собою.

👍Грайте, залучайте друзів до ігор та діліться з нами своїми враженнями! Дякуємо Погрібній Алісі за чудовий відеоогляд гри!

🟪Публікація підготовлена в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.Зміст публікації є виключною відповідальністю ГО «Білозерський центр регіонального розвитку» і не обов’язково відображає погляди партнерів.

Немає коментарів

На платформі Blogger.