Розсилаємо подарунки учасникам дистанційних заходів, які відбуваються в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”.



👩‍💻Вчора вітальні посилки полетіли до учасників двомісячного експрес-курсу з програмування "Python+". Підлітки отримали мотиваційний лист, сертифікат, книжки для саморозвитку та навчання. А наші найкращі студенти отримали павербанки, щоб процес програмування не приривався в екстремальних умовах! А сьогодні вже перші подарунки опинилися в руках учасників та учасниць.

🗨“Добрий день! Сьогодні я отримала ще один набір книжок з програмування і дуже задоволена. Деякі з цих книжок я мріяла прочитати вже давно, особливо книгу «Сім звичок високоефективних підлітків» - Шона Кові, і «Долину Богів», Александри Вульф. Колись давно я ще прочитала схожу за цією тематикою книгу «Netflix і культура інновацій» від співзасновника і генерального директора компанії Ріда Гастінгса, ця книга мала на мене великий вплив і посилила бажання дізнаватися більше про сферу IT, різних технологій і інновацій. Сам курс мав ту ж саму приємну атмосферу ніби ми всі маленька команда. Пан Ростислав - головний директор, котрий нас навчав і пояснював, всі важкі речі просто і цікаво. Він не пригнічував нашу творчу сторону, а навпаки розвивав її цікавими заняттями і завданнями. Дякую за таку можливість!” - поділилась враженнями Анастасія.

🎲Сьогодні наші “помічники Святого Миколая” загортали подарунки для гравців, які не посоромились і ризикнули зіграти в настільні ігри онлайн. Так і таке буває! А тепер хочемо, щоб діти розвіртуалізувалися та почали грати з друзями, сусідами, рідними та однокласниками. Вибором ігор займалась молода мама та професійна психологиня Ліда Діброва, тож впевнені, що під час гри в “Зачарований ліс”, “Спробуй повтори”, “Еліас” чи “Імаджинаріум” діти зможуть пропрацювати свої проблеми, соціалізуватися та отримати новий досвід. Чекаємо від малечі відеоогляди та відеовідгуки про спільну гру!

🎁Команда Креативного простору Крила розсіяна по світу, але від того не менш дієва! Окремо дякуємо нашим маленьким та великим пакувальникам! А попереду нас чекає ще купа пригод!

🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила” реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine


Немає коментарів

На платформі Blogger.