✈Кожного дня цікаві мандрівки!





🎒 Подорожувати та досліджувати світ можна по-різному - можна з наплічником підкорити Говерлу або знайти віддалене озеро в сусідній області. Але коли за вікном гримить війна, то імпровізовану мандрівку можна влаштувати в безпечному місці свого села. Головне насолоджуватися моментом і не втрачати мрію про Говерлу!
🧳Цієї суботи група туристів-веселунів традиційно зібралися в Музиківській філії Креативного простору "Крила". Почали подорож з тематичного знайомства - сіли в коло, заплющили очі, уявили земну кулю, пташки цвірінькають, море шумить, відчули сонячні промені на обличчях і т.д. В цьому стані учасники прислухалися до себе та уявили, де б вони хотіли опинитися, а потім представлялися та ділились своїми уявними місцями мрії.
💁‍♀️Далі об’єдналися у дві команди та обрали тематичні назви: 🇦🇺 Австралія та 🇬🇧 Велика Британія. Визначили настрій команд, не банально веселий чи спокійний, а оригінально та образно - “пелюстки квітки”. З чим, до речі, у вас асоціюється такий опис настрою?
🏆Розпочалась вікторина - 11 питань про Україну. Були і зовсім прості питання, а були і такі, що змусили напружити розум та пам’ять. Вікторина командна, тож учасники та учасниці тренувались швидко домовлятися, комунікувати, шукати відповіді. Кожна правильна відповідь проносить 1 бал команді і наближає до перемоги. У запеклому протистоянні 🇦🇺 Австралія перемогла 🇬🇧 Велику Британію і отримала подарунок - м’яч для волейболу🏐
🥇Наталія, найактивніша учасниця за версією всіх присутніх, отримала додатковий подарунок - класну пляшку для води та мільйон порад щодо дотримання водного балансу!
🎲Далі грали в уже знайому настолку #Сortex Challenge «Навколо світу». З кожним разом зустрічі стають все запеклішими та збільшується база запам’ятованих правильних відповідей. Ще трошки і наш гурт буде знати прапори та визначні характеристики всіх країн. А тоді вже можна буде влаштувати всеукраїнський турнір!
🤗Ось такий день в нас був, наповнений сміхом, мріями, солодким чаєм, радістю перемоги та мотивацією до наступних звершень!
🔵Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки #ІСАР #Єднання у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується Isar Ednannia у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.