🔥“Будьте іскрами, як мрієте бачити багаття!”


💪Цього четверга зустрічалися з молодим та енергійним Данилом Щоголем. Він з перших хвилин захопив авдиторію своєю харизмою та занурив в тему лідерства у світі постійних змін. Говорили не просто про керівників проєктів, а про людей, які формують спільні цінності та беруть на себе відповідальність за команду та прийняття рішення.

🙋‍♂️Данило - студент, громадський діяч, лідер самоврядування, проєктний менеджер, засновник громадської організації, переконаний життєлюб та мрійник. Всі ці сторони його особистості складаються в потужного лідера, людину з багатим досвідом та великим майбутнім.

🎤Спікер щиро і без прикрас розказав про виклики, з якими стикається лідер на своєму шляху. Дорога ця часто звивиста та терниста, сповнена зневірою та втомою, тут зустрічаються “сірі” люди, які можуть лише критикувати і нічого не робити. Але якщо почати свій шлях, то на фініші очікує успіх, визнання, результат та багато драйву! Багато говорили про ситуацію в громадах та що лідер має зараз робити. Як допомогти українцям пережити травму? Як налаштувати на спільну роботу та єдину мету?

🗣️“Лідерство - це не про гарні гасла, а про цінності і бажання змін. Перший крок - сформувати навколо себе потужну команду і разом з нею рухатися до втілення ідей. Дякую, Данилу за мотивацію та віру в майбутнє для кожного з нас!” - говорить учасниця Лідія після зустрічі.

🗣️“Цей захід для молоді, яка реально щось хоче чи шукає - організовувати фестивалі чи робити дитячі майданчики, залучати грантові кошти чи працювати з владою. Ми не просто послухали про чиїсь заслуги, “красіві” слова чи важливі справи, а й про зворотний бік активізму - вигорання, втому, нерозуміння. Відгукнулось, що всі конфлікти і недомовки всередині команди треба обговорювати, у всіх конфліктів є причини і варіанти виходу з них” - ділиться враженнями Тетяна.

🙃Шукайте людей зі схожими з вашими психічними розладами та творіть зміни! Лідером бути не просто, але захопливо!

🟪Зустрічі відбуваються в рамках проєкту “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила”, який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine.

Немає коментарів

На платформі Blogger.