Запрошуємо майбутніх програмістів на заходи Meet and Code 2023



🤓Не встигли ми відійти від експрес-курсу з програмування "Python+", а вже починаємо нові активності. Дві ініціативи @ГО “Білозерський центр регіонального розвитку” отримали підтримку в рамках програми Meet and Code 2023, тож вже традиційно жовтень стане місяцем програмування та сучасних технологій в Білозерській громаді.

🟩Що плануємо?

♟♟14 жовтня - “Шахи, як золотий ключик до програмування”. Лише за 4 години онлайн зустрічі ви отримаєте:

▪Мотиваційну розмову з Олександром Співаковським, ректором державного університету, кандидатом фізико-математичних наук, членом спеціалізованої вченої ради Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України, а головне кандидатом у майстри спорту з шахів. Він розповість про пряму залежність професійного успіху від гри в шахи.

▪Професійний урок від Юрія Шкуро, міжнародного гросмейстера з шахів, тренера призерів та Чемпіонів Світу

▪Повноцінний шаховий турнір з друзями та новими знайомими з різних куточків світу. Юрій Шкуро коментуватиме турнір та даватиме поради гравцям.


✒Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/H15JxN9ir9bWXzAZA

📅Останній день прийому заявок: 11 жовтня 2023 року (23:59)


👩‍💻🧑‍💻28 жовтня - Hackathon для випускників Meet and Code, учасників нашого експрес-курсу з програмування "Python+", а також для всіх охочих. Тут майбутні програмісти зможуть створити та презентувати командний проєкт або особистий.

▪Хакатон — це івент, під час якого спеціалісти переважно одного профілю формують команди та вирішують конкретне завдання або розробляють дієве рішення за обмежений час. В основному за 24 години, але ми поки плануємо приділити програмуванню лише ❗10 годин❗

▪Куратор хатакону - Ростислав Маханько, Mobile Engineer у компанії Wix.com, випускник факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ імені Тараса Шевченка, учасник учнівських та студентських олімпіад з інформатики, переможець Всеукраїнської олімпіади з інформаційних технологій.


✒Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/F4UHVvuaHY3AN7rW6

📅Останній день прийому заявок: 25 жовтня (23:59)


Переможці турніру та хакатону отримають подарунки у двох категоріях:

🏆Найкращі з Білозерської громади (3 переможці)

🏆Найкращі у загальному заліку (3 переможці)


🤓Тож фіксуйте дати, згадуйте теорію і не забудьте надіслати посилання найкращому другу чи подрузі. А ми тішимося, що маємо можливість продовжити нашу просвітницьку діяльність в галузі сучасних технологій та програмування. Адже, навчаючи інших, ми теж навчаємося!



🟩Ініціатива Meet and Code фінансується Amazon та SAP і реалізується Haus des Stiftens gGmbH та TechSoup Europe спільно з партнером в Україні Ресурсним центром ГУРТ.


• @gurt.org.ua • @meetandcode • #MeetAndCode • #codeEU • #DigitalSkills4All •#amazonfutureengineer • #SAP4Good • #GURT4Code



Немає коментарів

На платформі Blogger.