🐘Настолка Зоопарк-Animalzoo. Ви в таку ще точно не грали!




Мета гри - поселити тварин у свій зоопарк та отримати як найбільше зірочок. Маємо три види карток: їжа, тварини та бонус. 


🍏Картки “їжа” перемішуємо та роздаємо гравцям по три картки. Ще три картки кладемо в ряд в центрі столу - це ринкова зона. Всі інші картки покладіть стопкою сорочкою догори поруч.


🐢Далі беремося за картки “тварини”. Викладаємо три картки - це зона полювання. Інші картки залишаємо поруч в стопці сорочкою догори. поруч кладемо стопку карт з бонусом. 


👶Гру починає молодший гравець. Під час свого ходу гравець може взяти дві картки їжі або одну картку з твариною зі стопок чи відкритих карт. Якщо взяв з відкритих, то кладе відповідну кількість зі стопки.


🍏🐢Щоб взяти тварину, то треба подумати про їжу для неї - мати картки з відповідною їжею, які гравець має віддати, коли бере тварину. Тепер в зоопарку гравця є перша тварина! 


❗Важливо! У гравця не може бути понад 5 карт на кінець ходу!

⭐А як же отримати бонус? Картку бонус можна отримати, якщо ти став першим, у кого в зоопарку з’явилися тварини кожного виду, кожного способу харчування чи з кожного континенту. 


🎲Гра закінчується, коли закінчуються картки в стопці “тварини”, тоді гравці роблять по можливості ще одне коло, визначають гравців, які отримають ще дві бонусні картки _ за найбільшу кількість тварин одного виду та найбільшу кількість тварин однакового способу харчування. 


⭐⭐⭐Далі підраховуємо зірочки на картах тварин та бонусних!


📽Ось така гра! Вона нам розповідає про тваринний світ, знайомить з континентами, мотивує бути уважним та послідовним. Впевнені, що ця гра стане чудовим доповненням до вашої домашньої ігротеки. Не зрозуміли правила? Дивіться відео від юних гравців - воно точно допоможе розібратися -    


🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила", який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine


Немає коментарів

На платформі Blogger.