🎲Магія дат та цифр в грі "My invest game"!



11 листопада об 11 годині активні жінки з різних куточків України та світу зустрілися онлайн, щоб зіграти в гра "My invest game". Гру провела вже добра подруга нашої команди @Марина Талько. Вона має вже понад 10 років досвіду у сфері консультування і впровадження фінансової грамотності. 


Вже об 11:11 кожна учасниця визначилась з запитом на гру, загадала бажання та записала його на папері, щоб не втратити. Далі було знайомство, проговорення своїх стосунків з людьми та грошима. Важливо перед грою чітко сформувати, що саме хочете змінити чи дослідити на ігровому полі. 


Ми грали в скорочений варіант гри - 3 години. Навіть за такий короткий час в кожного гравця відбуваються зміни, приймаються важливі рішення, а Гра робить безліч підказок. 


“Марино та командо, дякую величезне за гру. Вона не схожа на попередні, на яких була. За 4 год отримала 3 в 1: фінансова гра з азартом, коуч-сесію та психологічний аналіз”, - дякує учасниця Оксана.


“Це вже третій мій досвід подібної активності і кожного разу я знаходжу нові питання та відповіді. Цього разу прийшла з запитом щодо “відносин” і вже на перших секундах отримала дружній поштовх від тренерки і учасниць. Гра дуже приємна та зрозуміла. Дуже професійна робота тренерки - питання, уточнення, підтримка, додаткові бонуси від Гри. Через те, що наша гра була для команди, то така сесія легко прирівнюється до тренінгу з тімблдінгу”, - говорить Людмила.


“Про що я мріяла в дитинстві? Як згадати свою природну унікальність? Про що ця картинка для мене? Яка моя ціль сьогодні? Які можливості проходять мимо? І ще багато різних питань, які виникли під час трансформаційної гри. Відповіді на них вже є десь в глибині душі, але треба згадати, як слухати та чути себе. У запиті кожної учасниці побачила свої віддзеркалення. Дякую вам за комфортну атмосферу гри, а ведучій за професійність”, - ділиться враженнями учасниця Елла.


Магія цифр продовжувалась під час всієї гри і далі! Учасниці з новими силами продовжують рух до своїх мрій вже поза ігровим полем!


Немає коментарів

На платформі Blogger.