Відеоогляд гри "Краща версія себе" від психологині Діброви Лідії

 


🧘‍♀Сьогодні більш детально знайомимо вас з нашою крутою знахідкою в світі настільних ігор - картковою грою «Краща версія себе»
Якщо вам подобається використовувати різні інструменти для самопізнання, то ця гра створена для вас. Робота, особисті стосунки, та інші сфери життя потребують гармонії. Для цього важливо приділити час своїм відчуттям та підготуватися до якісних змін.
Картки можна використовувати самостійно - кожного дня відкривати нову картку та рухатися в напрямку кращої версії себе! А можна працювати групою і крім власних розумінь та інсайтів прислухатися до зовнішнього бачення.
Гра містить 150 карт трьох типів:
🟦Афірмації. Допоможуть розвинути позитивне мислення та знизити рівень стресу.
🟨Рефлексії. Допоможуть пізнати свої почуття та навчитися мислити масштабно.
🟩Дії. Допоможуть вийти з зони комфорту та зробити конкретні кроки.
Картки розроблені професійними психотерапевтами, тож в нашій команді з нею працює психологиня та психотерапевтка Лідія Діброва. Сьогодні вона підготувала для вас короткий відеоогляд та відкрила кілька карт, які можуть стати підказками та мотиваторами для дій саме для вас!
📽Відео дивіться на нашому ютуб каналі - https://www.youtube.com/watch?v=2O4KhaIjc9k
Діліться в коментарях власними відчуттями по кожній картці!
🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила", який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми #USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine

Немає коментарів

На платформі Blogger.