🐇”Кролики” для наймолодших Djeco Little Collect



👧Яскрава гра з цікавими героями та правилами. Кролики дуже люблять поїсти, тому щоб їх приманити потрібно зібрати врожай моркви та горошку! Бережіться лисички, яка гуляє десь поблизу! В гру може грати двоє дітей віком 2,5-5 років. Одна гра триває до 10 хвилин.


🍃В комплекті два круглі шаблони-городи, 22 карточки, 6 кроликів, по 6 круглих жетонів з горошком та морквою. Кожен маленький гравець бере свої шаблони-городи і кладе перед собою. Карточки перемішуються та кладуться в центр ігрового простору сорочкою догори.

Перший крок вже традиційно робить молодший гравець. Гравець бере картку і виконує відповідну дію:

🥕“Морква”. Гравець бере жетон “морква” і кладе на свій шаблон-город. Якщо на городі вже росте три морквинки, то місця ще одній немає, тому гравець пропускає хід.

🌱“Горох”. Гравець виконує дії аналогічні моркві.

🐰🥕“Кролик з морквою”. Ця картка дає можливість забрати собі одного з шести кроликів, але на городі має вже бути морквинка. Якщо цих жетонів немає, то кролик не поселиться у вас.

🐰🌱“Кролик з горошком”. Цей кролик не реагує на моркву, а полюбляє їсти лише горошок, тому треба перевірити чи є він на городі гравця. Якщо немає, то цей кролик гуляє собі далі.

🦊“Лиска”. Ця хитра картка забирає кролика з городу гравця!

🏆Далі по черзі тягнемо картки і стараємося перемогти! Перемагає гравець, який має на своєму городі трьох кроликів, три моркви та три горошки. Гра вчить малечу рахувати, бути уважними, розуміти різні сценарії подій, вигравати та програвати. А ще привчає до настолок, що обов’язково принесе користь у майбутньому!

🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила", який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine

Немає коментарів

На платформі Blogger.