🧟Настільна гра “Зомбі в будинку”. Відеоогляд від Артема



💟Ця гра була в нашому просторі в Білозерці. ЇЇ тоді замовили підлітки та активно в неї грали, але підходить вона для всіх дітей та дорослих. Батьки можуть не лякатися - грали лише на вигляд моторошна, але насправді дуже весела, з несподіваною механікою та повноцінним сюжетом.

🛺Тож почнемо. На початку учасники гри розбирають персонажів та виставляють їх на стартову клітинку поля – жовту зламану машину. Кожен персонаж володіє однією унікальною здатністю за замовчуванням і визначеною кількістю життів. Картки речей, зброї і зомбі перемішуються, і в закриту викладаються на клітинах поля в довільному порядку. Дістаньте з коробки “вертушку”, призначте першого гравця і можна починати!

🚗Мета гри - вибратися з будинку до червоного пікапа, що стоїть на задньому дворі. Для цього потрібно відшукати ключ запалювання, а також каністру з бензином, щоб його заправити - ці важливі речі зображені на картках, які ми розставили раніше.

↗У свій хід гравець крутить стрілку, яка визначає кількість клітин для переміщення персонажа. Можна ходити куди завгодно, але тільки по прямій, а не по діагоналі, також неможливо проходити крізь стіни – тільки через двері або вікна. Наткнувшись на картку, гравець його обходить стороною або розкриває:

📦Якщо там річ, забирає її собі.
🧟‍♀Якщо Зомбі – бореться з ним.

Бій з зомбі також реалізований на вертушці. Гравець знову крутить стрілку, але дивиться вже не на цифри, а на картинки:

🎯Мішень означає, що ви перемогли зомбі, якщо у вас є вогнепальна зброя (пістолет, автомат або дробовик)
⚔Шпаги означають вашу перемогу, якщо у вас є зброя, що коле або ріже (ніж, сокира, арбалет)
🦷Щелепи вказують, що Зомбі вас вкусив, і гравець повинен скинути одне своє життя
🏃Людинка, що втікає означає, що ви втекли від Зомбі. Знову крутите стрілку і пересувайте жетон персонажа.

🏃Якщо у гравця немає жодної зброї, єдиний шанс – втекти. Якщо стрілка вказала на мішень або шпаги, потрібно знову її крутити. Крутити до тих пір, поки не випаде людина, що втікає. 

🧟Якщо у вас під час боротьби з зомбі завершуються життя, то ви продовжуєте грати, але  вже за зомбі. Керовані гравцями зомбі тепер зможуть пересуватися будинком, наздоганяючи туристів, щоб битися на вертушці.

🚗Для того, щоб втекти з дому, гравці повинні зібратися біля червоної машини та мати при собі ключі та каністру. Якщо і той і інший предмет перебуває в одного гравця, і він першим опинився біля авто, то він має право тікати, залишивши друзів на розправу зомбі. Однак, може і почекати їх. Тож, будинок зомбі допоможе пізнати друзів краще!

🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила", який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine


Немає коментарів

На платформі Blogger.