Запрошуємо на тренінг з домедичної допомоги!




🟥15 листопада відбудеться черговий тренінг з домедичної допомоги в Музиківській філії Креативного простору “Крила”. До навчання може долучитися кожен охочий за попереднім записом. 

🧑‍⚕Навичкам домедичної допомоги навчатиме фельдшер з багаторічним досвідом Станіслав Лукічов. В програму включено наступні блоки: первинна оцінка стану постраждалого, допомога при масивній кровотечі, порушенні прохідності дихальних шляхів, зупинці кровообігу, термічних опіках. 

👥Особливо корисно буде для:

▪підлітків та молоді,

▪працівників освіти та культури,

▪представників критичної інфраструктури,

▪молоді батьки тощо.

✏Фіксуйте дату наступного тренінгу та приєднуйтесь. Участь лише за попередньою реєстрацією у Тетяни за телефоном 0951932822. 

🟦Проєкт “Життєво необхідні знання - в КРИЛАх” реалізовується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" за підтримки Isar Ednannia у межах проєкту Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства, що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.

Немає коментарів

На платформі Blogger.