👧Чи граєте ви в настолки з найменшими? Ми граємо!

 




🐟Ділимося чудовою знахідкою - “Маленькі рибки - Kleine Fische” - це чудова та яскрава настільна гра для найменших. Наша юна актриса Христина говорить, що може грати до 100 гравців, але насправді від двох до шести. Хоча нічого вам не заважає грати самому, бо гра розвиває дрібну моторику та допомагає вивчити кольори :) 


🪝Для початку гравець обирає роль - рибалка або рибка. Під час гри рибки та рибальський човен змагаються в швидкості. Право ходу визначається за кидком кубика з кольоровими гранями.


🌊Перед гравцями розкладаємо майже справжню річку, яка складається з окремих ділянок. На початку річки ставимо човен із двома рибалками та чотири рибки, які прагнуть дістатися до моря, поки їх не зловили. 


🎲Все готове, то кидаємо кубик та стараємось його не загубити. Скористайтесь лайфхаком нашої юної актриси та кидайте кубик в коробочку з гри! 


🟥🟩 Червоний чи зелений колір - це колір рибалок. Тож, човен просувається вперед для цього перед човником забирається одна ділянка річки. Якщо на ділянці були рибки, вони стають уловом і поміщаються у човен. 


🟧🟦🟨💟Випав колір рибки? Тепер усе залежить від її перебування:

- якщо рибка цього кольору ще пливе річкою, то просунемо її на крок у бік моря, 

- якщо рибка вже досягла моря, то просунемо будь-яку іншу рибку, 

- а якщо рибка відповідного кольору вже спіймана рибалками, то рухається рибальський човен. 


🏆А далі вже працює вдача та уважність!  Якщо всі рибки спіймані, то рибалки виграли, а якщо всі рибки доплили до моря, то виграє команда рибок. Грайте в ігри, перемагайте та спілкуйтесь зі своєю малечею!


🟪Проєкт “Сучасний онлайн формат креативного простору “Крила", який реалізується ГО "Білозерський центр регіонального розвитку" та отримав підтримку від Програми USAID «Мріємо та діємо», яка виконується IREX in Ukraine


Немає коментарів

На платформі Blogger.